anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii! Sunt indragostita!sad Ma gandesc la el in fiecare minut, secunda, ora! Pur si simplu, nu imi pot lua gandul de la el. Dar el, nici nu ma cunoaste, nici nu ma place (cred). crying Ma doare enorm chestia asta. Are atatea fete in jurul lui (frumoase, destepte ) de ce s-ar uita la una ca mine? Am incercat sa le imit pe acele fete (in tot) dar nu vad nici un rezultat. Totusi, tin minte ca ...intr-o zi, el era pe scari (la scoala) si eu veneam de la ora de sport. Se uita zambind la mine si parca nu vroia sa ma lase sa urc. Nu voi uita niciodata aceea zi!happy A fost o zi senina, frumoasa, gandul imi era la el.Pluteam! Acum ca am vazut, ca niciodata nu s-ar uita la mine, incep sa-mi pierd sperantele, dar continuui sa ma gandesc la el.sad Ce trebuie sa fac?sad Nu mai pot! Ma doare sufletul!crying

Răspuns Câştigător
| Vrajitor a răspuns:

Iubita mea nu ceda niciodata! fii tare, acel baiat sigur te place, si veti fi impreuna.te-ai gandit vreodata sa stai de vorba cu el? poate te place dar nu arata asta pentru ca si el crede ca tu nu il placi! vad ca iubesti cu toata inima de ce mai astepti? fa rost de nr lui suna-l acum spune-i ca vrei sa-l vezi sa-i vorbesti. buzele ce nu sunt sarutate la timp vor fi sarutate de altcineva! nu lasa sa treaca timpul cu gandul ca el va ceda si te va invita in oras! nu poti stii ce gandeste el si de ce nu iti da atentie cu toate ca acel gest al lui sa te opreasca a fost clar ca te place! si apropo te bat rau daca zici ca esti urat si cel mai important Niciodata sa nu incerci sa devii altcineva pentru cineva! NU MERITA! fii tu si arata-i ca il iubesti! te pup draga mea ai grija de tine big hug ingeras

9 răspunsuri:
| Vlad93 a răspuns:

Bagate in seama cu el, asa ii atragi atentia

| covaci101 a răspuns:

Dacă te-ai îndrăgostit de actorul Leonardo DiCaprio mai bine ia-ţi gandul că n-ai nici o şansă! laughing Nu trebuie sa-ţi doreşti neapărat imposibilul, lumea este plină de băieţi, fiecare mai frumos în felul lui! oh go on

| ForeverWarrior a răspuns:

Sunt exact in aceeasi situatie

| Lollypop a răspuns:

Stiu cum e.Norocul meu a fost ca a venit de la sine cand nu ma asteptam deloc.Mi-a spus el ca ma place,fapt ce m-a bucurat enorm. Apoi,dupa ceva timp, dupa ce m-a facut sa ma atasez si mai mult de el, a inceput sa nu mai dea nici un semn de viata.Am incercat sa-l contactez eu, dar nimic. Timp de 3 saptamani ma gandeam in fiecare secunda, minut, ora la el.Ei bine...tot spre norocul meu, ne-am intalnit si se comporta la fel de frumos cu mine si si-a cerut scuze...Deci sfatul meu e ca lucrurile vin de la sine cand te astepti mai putin sau toate la timpul lor.Iti inteleg situatia,dar daca totusi nu esti indrazneata si nu reusesti sa fii tu cea care il abordeaza(de ex.: Buna, ce faci? Cum mai esti? sau alte subiecte de discutii)resemneaza-te cu gandul ca vei gasi pe altcineva mai bun(chiar daca este extrem de greu). Dupa parerea mea, avand in vedere ca ti-a zambit poate fi un semn bun.Continua sa speri si nu te descuraja! Fii puternica! Speranta moare ultima!
Iti doresc multa bafta si noroc!:*

| TeeaBaang a răspuns:

Problema este ca el, e cel mai popular baiat din scoala...sad

| Vrajitor a răspuns (pentru TeeaBaang):

Nu conteaza, faima este mai jos ca dragostea si sufletul

| RockerGirl a răspuns:

Te intleg perfect.si eu traiesc si simt exact ca tine...(asa de curiozitate...:cati ani ai tu si cati are el?)

| TeeaBaang a răspuns (pentru RockerGirl):

Eu 12, el 14.

| RockerGirl a răspuns (pentru TeeaBaang):

Aa la mine eu 13 el 15...acelasi lucru