Este cat se poate de clara intentia lui de a face sex cu tine. Cred ca am spus corect sex si nu dragoste cum ar fi normal intre doi iubiti indragostiti. Intelege si tu ca el la varsta lui vrea cu totul altceva decat iti doresti tu in aceasta relatie.Deoarece chiar tu declari ca iti dai seama ca esti prea mica asta denota ca gandesti rational si in consecinta fii rationala pana la capat. In cazul persoanelor cerebrale ratiunea va invinge intotdeauna iar prin asta consider ca te-am ajutat suficient. Iti doresc un AN NOU FERICIT dar cu adevarat. >
Nu te lasa de joaca cu barbie asa devreme in favoarea jocului cu dildo-ul mai copilareste putin...
Lasa-te de scris. Te rog eu, nu ucide limba romana. Cat despre tine, decide daca de la 15 ani devii tarfa cuiva sau iti continui viata desi e clar ca nu este acesta ultimul barbat. Daca tu crezi ca va sta cu tine mereu si mereu, ceva nu iti merge bine la mansarda. Si la faza cu "voi da eu raspunsul" ai grija poate te violeaza ala crezand ca nu vei declara nimic, ca de, "il iubesti."
Ahm, am spus " scuze pentru greseli ". Nu am facut greseli gramaticale, ci de ortografie.o.O Ok? S-ar presupune ca raspunsul tau ar trebui sa ma ajute?
Daca nu-l pricepi, banuiesc ca nu.
Eu spun ca ar trebui sa ii satisfaci nevoile... tine la tine si sigur nu o sa ajungi sa fii abandonata, ca restul pizdelor de 15 ani
Uite adresa mea de facebook https://www.facebook.com/cozma.ecaterina.5 daca vrei sa-ti dau parerea mea in privat
Remusopen întreabă: