| BlueUnicorn a întrebat:

Heii, TPU! happy Ahm... am o problema o.O. Am 15 ani si sunt impreuna cu un tim mult mai invarsta. Sunt 4 ani diferenta. Si chiar il iubesc, si el pe mine. dar merg la el acasa si incepe cu chestii ciudate gen pipait si nu e ok o.O. Si ii spun. Apoi incepe cu teorii cu sinceritate, afectiune, etc si mai ales totalitate. Si ii spun sa o ia mai usor si spune ca o ia foarte usor si ii spun ca el e obisnuit cu toate astea dar eu nu. Si nu vrea sa inteleaga -_-. Dar in rest, e foarte inteligent, si pot vorbi despre orice cu el si ma intelege si ma ajuta din toate punctele de vedere si choar ii pasa. nu vreau sa ma despart de el, nu as putea, il iubesc. in 2 zile de azi, ce 1 ianuarie, adica anul nou. Si el vrea sa ma decid pana atunci daca vreau un viitor cu el sau nu. Sunt prea mica sa ma gandesc la asta :o. L-am intrebat :" Daca nu voi spune nimic, ce o sa faci " si a spus ca va da el un raspuns atunci. Si l-am intrebat daca ar putea renunta la tot. A spus ca nu stie. Nici eu nu tiu daca as putea straight face. Sunt foarte confuza, El vrea sa fiu cill. Dar u pot sa fiu relaxata din toate punctele de vedere. Pur si simplu nu pot Si am vb cu el chestiile astea. Si eu ca de oicei m-am apucat de plans ( bineinteles cafara sa ma auda sau asa ceva, ersam in camera mea ). Si acum sunt forte confuuza si stresata. Doua zile sa stabilesc ce fac straight face... Va rog ajutati-ma :\ fundita happy

8 răspunsuri:
| BlueUnicorn explică:

Scuze pentru greseli -_-

| Hakuouki a răspuns:

Lasa-te de scris. Te rog eu, nu ucide limba romana. Cat despre tine, decide daca de la 15 ani devii tarfa cuiva sau iti continui viata desi e clar ca nu este acesta ultimul barbat. Daca tu crezi ca va sta cu tine mereu si mereu, ceva nu iti merge bine la mansarda. Si la faza cu "voi da eu raspunsul" ai grija poate te violeaza ala crezand ca nu vei declara nimic, ca de, "il iubesti."

| grab a răspuns:

Nu te lasa de joaca cu barbie asa devreme in favoarea jocului cu dildo-ul big grin mai copilareste putin...

| corbulalbrosu a răspuns:

Este cat se poate de clara intentia lui de a face sex cu tine. Cred ca am spus corect sex si nu dragoste cum ar fi normal intre doi iubiti indragostiti. Intelege si tu ca el la varsta lui vrea cu totul altceva decat iti doresti tu in aceasta relatie.Deoarece chiar tu declari ca iti dai seama ca esti prea mica asta denota ca gandesti rational si in consecinta fii rationala pana la capat. In cazul persoanelor cerebrale ratiunea va invinge intotdeauna iar prin asta consider ca te-am ajutat suficient. Iti doresc un AN NOU FERICIT dar cu adevarat. >big grin

| SoSeriuos a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa ii satisfaci nevoile... tine la tine si sigur nu o sa ajungi sa fii abandonata, ca restul pizdelor de 15 ani

| Ecaterina_Cozma_1999 a răspuns:

Uite adresa mea de facebook https://www.facebook.com/cozma.ecaterina.5 daca vrei sa-ti dau parerea mea in privat

| BlueUnicorn explică (pentru Hakuouki):

Ahm, am spus " scuze pentru greseli ". Nu am facut greseli gramaticale, ci de ortografie.o.O Ok? S-ar presupune ca raspunsul tau ar trebui sa ma ajute?

| Hakuouki a răspuns (pentru BlueUnicorn):

Daca nu-l pricepi, banuiesc ca nu.