O sa ramai singura daca nu spui nimanui... zile prietenelor si iti face ele combinatia cu el)
De ce? Iti e rusine? Cu rusinea mori de foame, am spus-o si o mai spun!
Vrei sa induri? N-AI DECAT! Dar mai tarziu o sa-ti para rau. Acum ori niciodata, una din doua.
Da-i de inteles ca-ti place prin gesturi, comportament. pupa-l pe obraz din cand in cand, glumeste cu el, fi tu. :*
Apropie-te de el, cu timpul da-i de inteles ce simti pentru el, fa-l sa se simte bine cand sunteti impreuna...
Cum de preferi mai bine singura decat cu el?
Inima nu alege de cine se indragosteste, nu tine de ratiune, nu ai ce face...
Lucrurile nespuse raman doar in capul tau si atunci sa nu te astepti sa ai o rezolvare faptica. exprimi ce simti se intampla lucruri altfel..nu.
E un inceput, unul chiar promitator.
Cum am mai spus, nu ai ce face, sper doar sa nu fie vreo ruda sau ceva de genul, altfel nu vad de ce nu ati putea fi impreuna.
Fa-ti curaj si mergi mai departe, nu se stie ce iti rezerva ziua de maine, parerea mea este sa nu renunti, o dragoste adevarata nu apare in fiecare zi.
Știu cum e dar, eu i-am spus celei mai bune prietene crezând că poate să mă ajute(consoleze) dar, se pare că mai bine țin în mine și sufăr de una singură, nu mă înțelege nimeni...
Dacă nu e ceva imposibil poți încerca, nu pierzi nimic.
E greu!
Baftă!
A propiete de el, intrai pe"sub piele".Dai de inteles ca il placi apoi probabil totul va veni de lasine.
Pai incearca sa te bagi in seama cu el, sa ii zambesti, sa faceti rost de id-uri, de numerele de telefon etc.Incearca sa te imprietenesti cu el. Dupa catva timp ii poti spune pe mess (daca nu ai curajul sa ii spui in fata) ca il placi si ca vrei sa fii cu el.Eu sincer cred ca ar trebui sa faci asta cat mai repede pentru ca poate alta fata sa ''ti-l fure'' . Sper ca raspunsul meu te-a ajutat! Bafta
Oamenii slabi isi ascund sentimentele.
O sa mori cu gandul ca ai iubit o data o persoana si nu ai avut niciodata curajul sa i-o spui.Asa nu o sa fii fericita daca nu impartasesti cu nimeni adevaratele tale sentimente.Imi rau pentru persoana de care te-ai indragostit, ca o persoana atat de slaba ii poarta dragostea.
KatiMe27 întreabă: