anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU. Am o nelamurire. Daca iti place de un baiat. Si el este cam timid.nu stii daca te place si el. CUm afli daca te place? Cand ma vede intoarce privirea si tot se uita la mine sa vada daca inca sunt cu ochii pe el. Se uita luung si spune Salut! Apoi se face ca se impiedica (uneori)si te atinge. intentionat:/) ii place de mine cat de cat? Prima data colegii L-au scos cu macaraua din clasa ca sa vina la mine. fara ca eu sa il chem. dar nu vroia sa iasa ca spunea ca ii e rusine sa ma vada ca cica nu ii sta bine sa se aranjeze putin inainte.straight face Cand ma vede vine la mine si Spune doar salut si atatstraight face apoi lasa capul in jos si isi gaseste alta treaba. Care e parerea voastra? II sunt draga? Oarecum?

14 răspunsuri:
| Bez3a a răspuns:

Da baiatul acela te place dar ii e rusine sa tio spuna ar trebui sa vorbesti cu el

| Iulia26 a răspuns:

Sigur ca dahee hee Credlaughing Adica, se poarta ca un bufonlaughing si nu poate sa lege doua cuvinte in preajma talaughing. Bafta!hee hee

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Cum fac sa vorbesc cu el? Sa il chem sa vorbesc cu el? Cum il faca sa iasa din clasa. Si mai ales. cum ii spun ca imi place de el(il adorlove struck)

| Katy20Kaithleen a răspuns (pentru Bez3a):

Cum fac asta? Mi-e rusine sa ii spun ca il plac. sau sa il intreb pe el daca ma place...

| Luuisaa16 a răspuns:

Cu siguranta ii place de tine, dar daca el e prea timid si nu reuseste sa vorbeasca cu tine cred ca ar trebui tu sa il iei undeva retras si sa discutati.

| Katy20Kaithleen a răspuns (pentru Iulia26):

Oare chiar ma place? Cum sa ii spun ca imi place de el la nebunie:X?straight face

| just4funx a răspuns:

M-am regasit printre randurile scrise de tine, dar am imi iau inima in dinti si infrunt timiditatea

| Katy20Kaithleen a răspuns (pentru just4funx):

Tu fiind fata sau baiat? Da-mi un sfat? cum sa vorbesc cu el. in asa fel incat sa nu rada de minestraight face

| RadioMusicKissFM a răspuns:

Buna scumpiiii eu sunt cu parerea ca acest baiat se uita la tine lung pentru ca nu poate sa traiasaca fara tine si te vrea langa el, sunt sigura ca te place dar ii trebuie putin timp. Vorbeste cu elwinking

| Eatmygun a răspuns:

De ce e totul la persoana a 3-a?

| Katy20Kaithleen a răspuns (pentru Eatmygun):

Pai. poate ca daca te-ai afla si tu in situatia mea ai sti de cehappy

| Iulia26 a răspuns (pentru Katy20Kaithleen):

Pai sa ii faci un compliment (hey, ce bine iti sta parul, misto tricoul) ma roglaughing si apoi il intrebi daca vrea sa iasa cu tine la un suc apoi poate va plimbati sa zicem prin parc pentru ca nu ai mai fost demult si nu stii cu cine sa mergi. daca zice "da" ii multumesti si ii dai un pupic pe obrazlove struck! Incearcasmugsmug

| just4funx a răspuns (pentru Katy20Kaithleen):

Pei fate cea mai buna prietena a lui... ia-l frumos de manuta intr-un loc asa mai retas si spune-i uite mie imi place de tine...

| RadioMusicKissFM a răspuns (pentru Katy20Kaithleen):

Sunt baiat, nu ar rade daca te place s-ar simti rusinat si daca incepi sa vorbesti cu el nu o sa ii mai fie rusine si o sa isi dea si el drumuwinkingwinking.