Wow. Ce treaba au tigarile cu virginitatea? Ma rog...
Senzatiile de ameteala apar de obicei la oamenii care fumeaza de putin timp. Nu stiu daca la tine este cazul dar dureaza un timp pana te acomodezi cu fumatul. Daca te-ai apucat de putin timp de fumat si ai fumat destul de mult intr-un timp scurt te poate afecta.
In cazul in care esti fumatoare si crezi ca are legatura strict cu tigarile Kent "Click" poate fi datorat calitatii proaste ale lor. Adica pe bune, am fumat si eu un timp aceste tigari si zici ca sunt umplute cu rumegus... Plus toate chiimicalele necesare gustului mentolat sau alte prostii.
Incearca alte tigari (de obicei cele mentolate/aromae sunt mult mai nocive) sau lasa-te de tot daca abia te-ai apucat si inca poti.
Lasate de fumat organismul tau nu face fata daca continui imi pare rau ca zic dar vei muri deoare ai un organism slab asa ca lasate
Daca ai fumat mai mult de o tigara intreaga ar fi putut sa te afecteze dar nu stiu de ce atat de grav sunt fumator de 2 ani da nu vomit sau lesin nici de la iarba(marijuana)
Mecanism vaso-vagal, si ce legatura are asta cu faptul ca esti virgina? doar asa sa stim si noi, fara nici un rost
Fumezi de putin timp, iar organismu tau e mai slab si nu se acomodeaza asa repede... daca vrei sa continui sa fumezi in cateva luni n-o sa mai ai nimic.
P.S : Numai fuma tigarile una dupa alta pentru ca o sa ti se faca si mai rau.
1. Nu ai cum să fumezi 3 țigări în 5 minute. O țigară eu o fumez în 5 minute dacă mă grăbesc, și sunt fumătoare de aproape 10 ani.
2. Tu te amețești și-ți vine să vomiți pentru că nu ești fumătoare sau ești la început, ceea ce-mi întărește afirmația din urmă cum că ai fumat 3 în 5 minute. Deci lasă țigările.
3. Ce drac de treabă are asta cu virginitatea nu știu. Bravo ție că ești încă virgină, ce să zic. Kudos.
Deci nu mai născoci prostii. Și dacă te-ai apucat, încă ai timp să te lași, deci lasă-te că o să ajungi să tușești ca un porc peste 6 ani, plus un cocktail de alte chestii, unele mai rele decât altele, cum e cancerul și BPOC.