Nu trebuia sa te tai, chiar daca asta ti-a venit. Si daca il placi mult nu trebuia sa ii dai papucii. Daca ti-a dat medalionul de martisor te poti uita cat vrei la el ca nu trebuia sa til ia ca e al tau. Daca te-a facut proasta nul baga in seama, fal si tu sau ignora-l! Si cel mai simplu ce sa faci e sa spui ca il iubesti foarte mult si ca te face sa sufere, si ii arati intrebarea asta de pe TPU, ii dai linukl nu stiu cum faci, ca sa afle si el cat de multe stii tu si sa nu mai spuna nu la tine si da la alta daca te place sau nu. Fii curajoasa si nu te lasa mai prejos! Viata merge inainte, daca nu te place inseamna ca nu e de nasul tau! Daca te-ai taiat doar pentru o prostie inseamna ca il placi mult. fal si tu gelos, da prietenei tale sa inpraste un zvon ca esti fericita cu cel cu care esti (dar sa nu zici mai multe despre el, doar atat) scrie asta pe facebook, puna la ststus ca esti cu cineva, fal gelos! Si nu te mai taia urmatoarea oara pentru ca e el cu alta! daca ii arati intrebarea de pe saitul asta poate o sa vada ca tu chiar il iubesti si sa nu iti fie frica daca vede si ce crezi tu despre el sau ce ai mai scris aici! o sa fie bine, daca chiar il iubesti risca!
Succes si sper ca te-am ajutat!
Wow mai fascinat de la primul cuvant asta nu e intrebare:-|. Doamne ce copil, si noi de unde sa stim daca te place sau nu! in fine eu cred ca e evident ca te place dar nu are curajul sa toi spuna in fata iar tu ar trebui sal eviti o perioada sa vezi ca o sa vina la tine singur cand o sa vada ca tu il eviti in mintea lui o sa se creeze tooot felu de intrebari iar orgoliul lui o sa lucreze in sinea lui si o sa vina la tine singur si o sa te intrepe
P.S. (doamne ce copii! las-o mai moale cu dragostea pana pe la vreao 14-15 ani! de fapt tu la varsta ta ar trebui sa iti vezi de scoala nu de baieti. Doar suntem niste nesimtiti egoisti nu Bft si mult noroc
Te place tipul doar ca nu vrea sa mai fie cu tine, tu chiar nu vrei sa intelegi acest lucru. Si mie mi-s-a intamplat doar ca eu eram in locul baiatului. Si nu fi proasta si mu mai plange dupa el. Dupa un baiat nu are rost sa plangi niciodata.
La alta intrebare spuneai ca ai 7 ani si cauti o poezie pentru mamicaesti penala rau