Buna!
Conteaza intr-o oarecare masura. Dar pana la urma, degeaba are masuri de model daca are un caracter mizerabil. Cred ca si tie iti place ca un baiat sa fie simpatic, sa aiba un aspect placut, sa fie ingrijit. Nu putem spune ca "ambalajul" nu conteaza chiar deloc. Atata timp cat tu te ingrijesti de aspectul tau, vrei alaturi de tine pe cineva care face acelasi lucru. Aspectul il observi la inceput, apoi daca vorbesti cu el si observi ca nu stie sa se poarte, ca nu are mai mult de 2 neuroni nu stiu cat de mult te-ar mai atrage. Asa e si la baieti. Nu stau cu astfel de fete. Vor doar sa ajunga cat mai repede cu ele pe vreo suprafata plata.
Conteaza mult cum e fata(caracter etc).In legatura cu "ambalajul" e ceva cat de cat normal pentru ca orice baiat isi doreste langa el o fata cat mai frumoasa, nu? Doar n-o sa fie impreuna cu una de 80 de kg! Te pup!
What if I told you that people would rather be with someone that truly loves them, rather than a "pitzi" that looks good but is dumb as *** and useless...
Simona, depinde baiatul de care vorbim. Sunt baieti care sunt atrasi "de ambalaj" cum ai spus si tu (astia fiind cei care nu sunt interesati decat de sex si cam atat), dar sunt si baieti care sunt atrasi mai mult de caracteristicile psihologice ale fetelor. Mai exista si o a treia "categorie" unde baiatul este atras atat de frumusetea fetei, cat si de caracteristicile psihologice, insa acestia, de cele mai multe ori, prefera fetele naturale, care sa nu se machieze (sau nu foarte strident), sa nu se imbrace prea indecent si alte cele. Eu pot spune ca fac parte din ultima categorie. In orasul in care sunt eu (nu voi spune numele pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni in caz de mai este cineva pe aici din acelasi oras cu mine) ai sa vezi foarte multe fete machiate foarte strident, imbracate foarte indecent si care-si expun formele fara nici cea mai mica rusine.
Cel mai mult conteaza caracterul si modul prin care o fata isi dezvaluie adevarata fata.
Ti-as da un exemplu de pitipoanca, nu stiu daca siliconata da' sigur pitipoanca.
Da... Pentru unii baieti doar asta conteaza. Nu ai ce le face, baietii sunt baieti. In timp ce o fata adevarata se indragosteste de el... lui ii curg balele dupa toate balcoanele. Asta e adevarul, chiar daca doare. Imn zilele de azi, foarte putine persoane apreciaza interiorul nu doar „ambalajul". Si sunt multe fete care aplica opertaiile estetice sau se imbraca prea sexy pentru a atrage atentia unui baiat. Aici e greseala lor, asta arata lipsa de incredere in ele. Oricum, majoritatea fetelor de genul, sunt proaste de ingheata apa si doar atat pot si ele sa arate pentru ca, le lipseste ceva foarte important, creierul.
Bunăă.
Da, pentru unii doar EXTERIORUL contează, ce are în cap nu. Pentru alţii contează doar interiorul, nu-i pasă cum arată. Altele le pasă totul la băiat, cum arată, cum se comportă etc. Majoritatea dintre voi [ fetele ] spune-ţi că suntem la fel, da' nu prea suntem la fel. Dacă apucaţi să ne cunoaşteţi [ pe câţiva dintre noi ] aţi vorbii altfel. [ nu vorbesc despre persoanele de faţă, dar sunt destule care zic aşa ].
Degeaba are silicoane fata, dă dovadă ce fel de caracter poate avea şi că nu are nici forme. Deci, este FALSĂ.
Este exact ca si la magazin: ambalajul iti ia ochii, ambalajul face ca marfa sa fie bine vanduta. Celelalte calitati le vezi dupa ce dai jos ambalajul sau daca baiatul este capabil, dupa calitatea ambalajului.
Si ambalajul conteaza, dar nu toti baietii din zilele de azi sunt asa. Daca ai noroc, poti da peste un adevarat gentleman.
Buna! Nu,nu exteriorul conteaza, dar stiu si ei clar asta, dar nu capul de sus gandeste la ei ci cel mic si chel, ei vor doar o papusa barbie in pat, upss o panarama clar.Stai linistita mai exista si baieti buni rari, dar exista.Trebuie doar cautat mult si bine.De regula sunt cei cu un aspect omenesc nu sub un aspecte de cocalari.
Da asa se intampla cand toti isi arunca privirea dupa tine cand esti pe starda si poate la prima vedere cand faci cunostinta cu o persoana.
Dar cand vor ceva mai serios, stai linistita ca nu se mai uita doar la ambalaj si, si daca ar fi asa se satura repede.
FRUMUSETEA deschide multe usi, dar PROSTIA le inchide 'napoi.
Fiecare are gusturile lui, nu exista oameni urati pana la urma oricine isi poate gasi o pereche.
În oraşu-n care plouă de trei ori pe săptămână
Un bătrân şi o bătrână -
Două jucării stricate -
Merg ţinându-se de mână...
Nu inteleg care este treaba cu chestia asta, insa suna bine.
Nu se uita doar la ambalaj se mai uita si la caroserie, suspensii, roti
In ziua de azi iti trebuie sani cat Rusia ca sa fi vedeta...
beausingurlamasamea întreabă: