Iubirea virtuala e o iluzie in doi,incurajata de nevoia de afectiune a fiecaruia,nimic altceva.
Nu poti compara privirea calda si indragostita a omului iubit cu un ecran rece de calculator si nici imbratisarea lui tandra si flamanda cu singuratatea in care te zbati,incercand sa te autoconvingi ca iubesti!
Citesti cuvinte pe un ecran,in loc sa te infiori de soapte adevarate, degetele iti ating taste neinsufletite, nu ochii si umerii iubitului tau, buzele ti se usuca de dor in fata calculatorului, in loc sa fie sarutate si mangaiate matasos de buzele iubitului tau....nici macar n-ar trebui sa te gandesti la vreo comparatie!
Iubirea virtuala e un surogat ieftin si o minciuna pe care ne-o spunem singuri...care,uneori,poate duce chiar la un sfarsit fericit.Dar extrem de rar!
Asta nu insemna ca iubirea virtuala ar exista, demonstreaza doar puterea de autosugestie a omului, nimic mai mult.
Sa iubesti un om real, pe care-l poti vedea si-l poti atinge oricand.
Si vei avea toate avantajele unei iubiri, oricum ar fi ea!
Iubirea virtuala nu exista, doar daca esti destul de disperat incat sa iubesti niste poze cu necunoscuti...
In iubirea virtuala, fata de cineva intalnit pe internet, cu care te-ai vazut si in viata reala si ti-a placut in continuare, pot sa spun ca avantajul este ca iti permiti sa-ti lasi frau liber imaginatiei. Ma refer la imaginatia de a scrie. Poti sa-ti explorezi romantismul, sa traiesti intens vorbe care in viata reala poate ar trece prea usor. Poti visa in miez de noapte cu ochii la monitor, poti tremura de placere, poti savura mai bine decat orice roman de dragoste, propria aventura in scris. Neaparat trebuie sa te si vezi cu el, altfel poti avea surprize si sa te intorci la 180 de grade, dupa ce il vezi.
Avantajele iubirii reale sunt ca auzi vocea, te cucereste un zambet, un fel de a se alinta al persoanei; Nu mai trebuie sa-ti descrie ca pe calculator: "m-am inrosit!".
E bine sa ai parte de ambele tipuri de iubire, pentru ca iti arata cat de profunda si iubitoare poti fi, in cat mai multe feluri.
Lumea spune ca iubirea reala este cea care inalta in general. Eu as merge pe ce spune lumea.
Daca tii neaparat sa vezi, cred ca ar fi mai bine sa incerci.
1-iubirea virtuala nu exista, asta mi se pare o prostie, 2- normal ca iubirea reala are mai multe avantaje. puteti sa va intalniti, sa va luati in brate, sa va sarutati...si multe alte chestii, pe cand iubirea virtuala =0
"iubirea virtuala" nu are niciun avantaj. Se mai intampla uneori sa dea norocul peste unii, sa-si gaseasca alesul pe un site de socializare si etc. din astea insa nu te-as sfatuii sa-i acorzi prea multa importanta. Vezi tu, e o pierdere de timp. Si cat despre "iubirea reala" habar n-am depinde cat de reala e, se poate folosi la fel de multa vrajeala ca si in lumea virtuala... exemple sunt multe.
Tu si el alegeti cat de reala doriti sa fie iubirea voastra, avantajele le descoperiti voi doi.
Iubirea virtuală nu există. Sau mă rog, e virtuală, e o iubire platonică, o iubire care poate nu ți-e împărtășită nici pe jumătate. Iubirea reală în schimb, există, o ai alături zi de zi; Iubirile virtuale au doar dezavantaje și anume, dezamăgiri, minciuni, lacrimi vărsate aiurea-în cazul în care ești sensibilă, îți lași sufletul, iubirea, increderea, unei persoane pe care tinzi să crezi că o cunoști dar de fapt nu e așa nici pe departe. Mă rog, avantajul e că totul e roz, până într-un punct. Aș miza, acum, oricum pe-o iubire reală.
-.- Draga, eram curioasa. intrebam. Si daca nu vrei sa imi dai un raspuns care mi-ar putea distruge orice fel de intrebare, mai bine ai tacea.
In viata reala, bagi lemne in soba, va tineti de mana, etc... Pe facebook vrei sa bagi lemne in soba cu emoticoane? )
SonnyaMoustache întreabă:
ALBERTO12 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: