"doar isi bat joc"
"El nu a gresit cu nimic dar ea da! "
"doar isi bat joc?" Ei? Relatie in trei?
Nu am inteles despre cine vorbesti.Esti cam incurcata.
Pot doar sa-ti spun ca acea persoana vrea sa se impace cu fostul\fosta.
Eu am avut fazele astea si dupa ce a vazut ca nu il mai accept.a doua zi era deja cu alta cu care e si inprezent..plangea si din astea. juca teatru asa ca si la tine poate fi la fel
Si daca face asa ce crezi ca poate sa insemne? acum serios. baiatul te iubeste si a reusit sa te ierte (am inteles ca tu ai gresit in relatie, nu el). impaca-te cu el si nu mai incerca sa anticipezi pentru ca nu ai de unde sa stii cum e el si ce gandeste el. daca totusi nu vrei sa te impaci cu el macar intreaba-l daca isi bate joc sau nu, asa o sa aflii mult mai repede, oricum noi nu avem de unde sa stim ce vrea el sau ce nu vrea.
In momentul cind baiatul face asa pas, la sigur el iubeste insa daca s-a intimplat despartirea, nu a fost din senin.A fost o pricina.Nu trebuie de intors in trecut. Eu sunt in aceeasi situatie insa a fost de vina el.Si tot plinge, ma roaga, spune fel de fel de lucruri de tipul ca nu va putea fara mine, ca sunt unica etc. Trebuie de gindit cind e momentul dar nu atunci cind pierzi persoana.