| Cristina45 a întrebat:

Heii TPU...ce pot sa fac daca m-am indragostit de un baiat, iar parintii mei nu ma lasa sa ies cu el ca cica nu e din familie buna eu le-am zis ca nu ma intereseaza familia lui ca el ma respecta si se poarta frumos cu mine, si imi place atat de mult sa aud ce fel ii bate inima cand e in preajma mea, ce pot face ca sa ma lase sa ma vad cu el? ca nu vreau sa ii mint ca iese mai rau decat acum sad heeelp dau funda

13 răspunsuri:
| Zeref a răspuns:

Daca ai sub 18 nu am cu ce sa te ajut. Daca ai peste raspunsul il stii singura.

| Cristina45 explică:

Mersi

| Cristina45 explică:

Am sub 18 ani...dar consider ca varsta nu conteaza

| leonardo a răspuns:

Buna.
Daca parintii tai nu sunt abuzivi, betivi, drogati sau alte minunatii de genul asta, asculta-i, iti vor vrea mereu binele.
Treaba cu "n-ai voie sa te mai vezi cu X sau Y" este printre cele mai greu de inteles, ma disperau si pe mine insa, de obicei, aveau dreptate. Iar acest lucru il realizezi mult mai tarziu.

E treaba cu anturajul si anume ca tu, ca individ, esti definit de personalitatile celor mai buni 5 prieteni ai tai - adica anturajul tau. Daca iti e greu sa intelegi, gandeste-te asa: daca cei mai buni prieteni ai tai fumeaza, si tu ve incepe sa fumezi, in final.

Prietenii te influenteaza fara sa stii iar daca parintii tai l-au cunoscut pe prietenul tau, au un motiv pentru care nu mai vor sa te vezi cu el, motiv pe care tu s-ar putea sa nu-l poti intelege, fiind prea tanara. Si atunci iti spun faza cu "familia buna".

Pe de alta parte, voi va puteti vedea pe ascuns in continuare iar in timp, te vei convinge ca au avut dreptate.

Iar treaba cu indragostitul, la varsta ta, trece repede happy.

Succes!

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Hmm...e o situatie urata de tot aici.
Sunteti de mult timp impreuna?
Oricum, eu zic sa il inviti candva sa iti cunoasca parintii. El se va purta frumos cu ei si cu tine, si ei vor vedea ca e baiat bun. happy Si daca il intreaba de planurile lui de viitor, sa le spuna ca va merge la ceva facultate importanta, si ca avea o meserie buna sau ceva. Ca sa vada ai tai ca are planuri mari cu viata lui. Poate ca nu vrea fix cum zice dar totusi...sa incerce cumva sa le castige increderea parintilor tai, pentru ca daca reuseste asta, totul va fi perfect happy
Alte idei nu am...

Răspuns utilizator avertizat
| KarinaV a răspuns:

Invita-l pe la tine sa vedeti un film sa jucati ceva, sau ma rog, gasesti tu un motiv sa il inviti. Astfel parintii il pot observa destul de aproape si isi pot face o parere despre el... Cel putin eu asa am procedat [insa am facut asta inca de pe vremea cand eram doar prieteni] si ai mei nu au nimic impotriva lui big grin Poate merge si la tine

| eurynomus a răspuns:

Tre sa fie din familie bioereasca sau merge si un amart de dregator?! laughing Ce parinti idioti ai!

| Cristina45 explică (pentru eurynomus):

Nu neaparat sa fie de bogatasi sau alt ceva tata se referea ca lui nu-i placea ca tasu e alcolic si masa e maritata cu altu in Spania si tata crede ca si el este la fel dar nu tipu asta nu bea vorbeste foarte frumos cu mine, dar tata nu vede toate astea

| eurynomus a răspuns (pentru Cristina45):

Aha. acu am priceput, era vb de moralitatea familiei nu de starea financiara si tatal atu are dreptate atunci k de obicei si copii sunt la fel

| mihaixliquid a răspuns:

Buna Cristina, uite o idee care cred ca are sa te ajute, poti iesii cu prieteni/e printre care sa fie si el daca nu vrei sa renunti la el.Si din cea ce spui tu parinti tai sunt cu interese scuze ca sunt putin rautacios dar mai intai de toate ascultati inima si instinctele tale pentru ca nu vei ramane toata viata cu parinti tai si cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii sa ii faci sa inteleaga(nu cred ca ai tai vor sa te vada trista sau plangand pentru ca iubitul are bani dar isi bate joc de tine)mult noroc

| Teodora666 a răspuns:

Buna.happy
Pai,eu iti sugerez sa incerci sa vorbesti cu parintii tai si sa ii convingi.Incearca sa le aduci aminte ca poate si ei au trecut prin asemenea lucruri, la urma urmei parintii mereu aleg cea ce e bun pentru tine.
Oricum, iti spun un lucru: Sa nu te intalnesti cu el pe ascuns! NEVER. Pentru ca daca se va afla, va iesii foarte urat!
Bafta!happy

| andreeadeea9 a răspuns:

Trebuie sa sa le zici parintilor ca iti place de el, si ca il iubesti! multa baftahappy