| BeautifulAngelOana a întrebat:

Heii TPU,de marti,tot vorbesc cu fostul iubit,eu am decis sa ii spun tot adevarul! El zilele acestea,nici nu mai stia ce vorbeste am impresia. Ba imi zicea ca e prea tarziu pentru noi ba ca nu stie daca mai simte ceva pentru mine.Acum mi-a zis ca el vrea doar sa faca sex cu bine si nimic mai mult! Am ramas socata pentru ca nu il stiam asa,dar totusi i-am explicat ce riscuri isi asuma! El mi-a zis ca iu este mai multe fete si asta vrea de la toate!
Eu i-am spus ca nu sunt o centurista si nici un obiect ca sa ma aiba pentru o noapte si ca nu e momentul!
Cand a auzit,mi-a zis ca nu il intereseaza de. mine.
Intentia mea nu era sa fim din nou impreuna intentia mea era sa stie tot adevarul si sa nu ne uram pentru ca ce a fost, a fost si nu merita sa ne certam acum pentru prostiile facute in relatie pentru ca faptul e deja consumat.
La sfarsitul conversatiei mi-a zis ca sunt buna rau!

1. Credeti ca am procedat corect?
2. E normal sa vorbeasca asa cu mine,daca sustine ca m-a iubit?
Multumesc pentru rabdare si ajutor. Va rog frumos, fara jigniri! Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!

8 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Cata iubire aici.Vezi,din dragoste nu te lasa sa mori de foame iti da carnati, lapte, oua.O duci bine nu ca altii care n-au bani de o paine!

| al3xander a răspuns:

èai ce te asteptai de la un ghiorlan in calduri? da-l in ma-sa ai procedat corect, ba chiar ai fost prea linistita poate alta il injura de tot neamul. iar faza de la sfarsitul conversatiei cu "esti buna rau!" e de obsedat sexual. baiatul ar avea nevoie de un control psihistric.

| Alexakos a răspuns:

Uite... vrei sa-ti spun sincer, scurt si la obiect? nu merita sa te consumi pentru el. din cate se vede nici el nu stie ce vrea... si da ta vrea pentru sex numa. daca este asa serioasa cum spui atunci pune capat acestei relatii sau ce este acuma si daca vrea sa fiti numa prieteni bine daca nu iar bine. daca il iubesti si vrei sa fi cu el atunci nu te intreba de ce se comporta cu tine cum se comporta. tu ii dai dreptul. din cea ce ne spui tu nu merita deloc sa-i dai importanta. acuma tu stii ce ai de gand sa faci.

| h3r a răspuns:

Și-a bătut joc de tine. Tu chiar nu deschizi ochii?
Lasă-l în mama lui, copil prost.

| stark47 a răspuns:

Oana,dupa ce te desparti de cineva, mai ales daca o faci intr-un mod mai neplacut, e bine sa lasi timpul sa vindece ranile, nu sa incerci sa le vindeci tu. tipul cu care ai stat, nu mai exista. daca ati avut o relatie mai speciala si v-ati despartit el a apucat-o pe alte cai.

| amalia025 a răspuns:

Nici nu puteai sa faci mai bine! Ce tu esti obiectul lui? Sigur e genul ala de baiat care e mereu in calduri si le vrea pe toate. Nici nu merita sa te consumi pentru el. Ridica capul sus si nu te mai strufoca pentru un copil prost indecis. Apropo, nu-i normal sa vorbeasca asa cu tine nu conteaza ca te-a iubit daca acum se poarta ca un nimeni. Parerea mea, pana la urma noi iti dam doar sfaturi, tu decizi. Pa!

| amalia025 a răspuns (pentru Cristiann25):

Stii ceva, eu am mai vazut cateva raspunsuri de-ale tale si nu am inteles nimic. Ce legatura are comentariul tau de mai sus cu problema ei?

| iubesc a răspuns:

Ce nesimtit. nu mai vorbi cu el.