Crezi ca daca ii acorda importanta, se saruta cu ea, sau ce ar mai fi putut sa faca iti zicea tie toate tentativele ei? Eu consider ca nu, le tinea doar pentru el.Eu zic sa o lasi in pace pe tipa si sa nu te consumi pentru ea, ai grija de relatia ta cu Paul si bucura-te de ea. Eu consider ca baiatul chiar tine la tine, ca altfel nu ar fi respins-o pe fata aceea si nu ti-ar mai fi spus tie toate chestiile ce s-au intamplat. Sti cum se zice "indiferenta doare cel mai tare" nu o baga in seama pe tipa aceea si ai sa vezi ca o sa se sature sa se bage ea in seama. Si inca ceva, ai incredere in el!
Buna.
Spune-i. Totusi e prietenul tau. Faza cu telefonul sunt singura ca a facut-o doar ca sa te enerveze. Dar ai grija sa nu te certi cu el din cauza ei.
Eu zic sa ai incredere in el, daca tio zis pana acum tot, eu as avea incredere.
Spune-i, desigur. Comunicarea e foarte importante intr-o relatie. Spune-i atunci cand nu-ti convine, te deranjeaza ceva. Si totusi sa nu ai chiar asa mare incredere in el. Pana la urma aia e doar o fata si daca lui nu i-ar placea deloc ca se tot baga in seama, i-ar zice vreo doua, de n-ar mai indrazni aia nici macar pe mess sa mai intre pe el. Deci nu fii atat de sigura, eu cred ca lui chiar ii place sa vada cum la amandoua va place de el, sa vada cum doua fete mai ca s-ar lua la bataie pentru el. Pana la urma sunt 3 luni, nimeni n-ar insista atat daca ar vedea ca nu ii bagat absolut deloc in seama. Deci spune-i ca daca chiar tine la tine, si daca chiar nu are nici o treaba cu ea, si daca vrea o relatie serioasa cu tine, sa ii spuna clar sa il lase in pace, sa ii dea ignor si asa mai departe. Si daca vezi ca totusi ea continua, iar el nu face nimic, gandeste-te bine ca nu se merita sa stai intr-o relatie, care jumate din timp iti proava doar nervi. Baftaa;*