| Sibbbbel a întrebat:

Heii TPU :*!
Decii nu stiu ce sa mai cred..sa va zic..am o relatie cu un baiat Paul il cheama, suntem de aproape 3 luni..stiu ca nu`i mult puppy dog eyes dar il iubesc ca na..am avut multe cu el..si problema este fosta lui prieteena se tot baga intre noi de cand a aflat ca suntem impreuna.a incercat de mai multe ori sa bage raca..primele saptamani..la sunat, la cautat, chiar la el acasa s-a dus a incercat sa il sarute, s-a dezbracat in fata lui si tot felul de chestii din astea, toate astea lle stiu de la el, imi spune mereu cand il suna, il cauta..si sau intamplat mai multe, intr-o seara a iesit afara si a stat cu el si cu mai multi prieteni de ai lui si l-a luat cica si a vrut sa vb cu el si i-a zis ca vrea sa se impace cu el si a incercat sa-l sarute.el mi-a zis ca a si imbracit`o si na..si cand mi-a zis toate astea am inceput sa ma enervez..nu suport cand vad ca se baga intre noi..sii am ajuns si la ce al vrut sa zic..azi veneam de la el si pe drum m-am intalnit cu ea. avea telefonul la ureche si cand trec pe langa ea a zis: "mi-a zis ca vine de la tine. pai cum cine? sibel"....si mi-a sarit capacele si m-am enervat. faza asta a umplut paharu`..si dpa m-am luat de el..si mi-a zis sa nu bag de seama, sa nu ma consum atata pentru ca stiu foarte bine cum este ea. face numai sa gaseasca motiv sa se i-a in gura cu mine si din ciuda..asta mi-a zis el..acum nu stiu ce sa cred..toate fazele care s-au intamplat parca imi pierd increderea in el..si am dubii.Ce sa cred? Ce sa fac? Sa-i zic ca am dubii? Spuneti-mi si voi parerea voaastra.puppy dog eyes nu stiu daca ati inteles dar mna.
Multumesc. Promitt fundita love struck.

Răspuns Câştigător
| Miki280 a răspuns:

Crezi ca daca ii acorda importanta, se saruta cu ea, sau ce ar mai fi putut sa faca iti zicea tie toate tentativele ei? Eu consider ca nu, le tinea doar pentru el.Eu zic sa o lasi in pace pe tipa si sa nu te consumi pentru ea, ai grija de relatia ta cu Paul si bucura-te de ea. Eu consider ca baiatul chiar tine la tine, ca altfel nu ar fi respins-o pe fata aceea si nu ti-ar mai fi spus tie toate chestiile ce s-au intamplat. Sti cum se zice "indiferenta doare cel mai tare" nu o baga in seama pe tipa aceea si ai sa vezi ca o sa se sature sa se bage ea in seama. Si inca ceva, ai incredere in el!

5 răspunsuri:
| soriinaa a răspuns:

Spune-i, desigur. Comunicarea e foarte importante intr-o relatie. Spune-i atunci cand nu-ti convine, te deranjeaza ceva. Si totusi sa nu ai chiar asa mare incredere in el. Pana la urma aia e doar o fata si daca lui nu i-ar placea deloc ca se tot baga in seama, i-ar zice vreo doua, de n-ar mai indrazni aia nici macar pe mess sa mai intre pe el. Deci nu fii atat de sigura, eu cred ca lui chiar ii place sa vada cum la amandoua va place de el, sa vada cum doua fete mai ca s-ar lua la bataie pentru el. Pana la urma sunt 3 luni, nimeni n-ar insista atat daca ar vedea ca nu ii bagat absolut deloc in seama. Deci spune-i ca daca chiar tine la tine, si daca chiar nu are nici o treaba cu ea, si daca vrea o relatie serioasa cu tine, sa ii spuna clar sa il lase in pace, sa ii dea ignor si asa mai departe. Si daca vezi ca totusi ea continua, iar el nu face nimic, gandeste-te bine ca nu se merita sa stai intr-o relatie, care jumate din timp iti proava doar nervi. Baftaa;*

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Acum nu stiu... daca el ti-a spus acele lucruri... cred ca nu minte

| Nelamuritul a răspuns:

Eu zic sa ai incredere in el, daca tio zis pana acum tot, eu as avea incredere.

| Larisssaa a răspuns:

Buna.
Spune-i. Totusi e prietenul tau. Faza cu telefonul sunt singura ca a facut-o doar ca sa te enerveze. Dar ai grija sa nu te certi cu el din cauza ei.

| Sibbbbel explică (pentru soriinaa):

Pai i-a zis multe chiar s-a dus si la tatal ei si a vb si i-a zis sa o tina sa vb cu ea sa nu se mai bage, pentru ca nici tatal ei nu mai vrea ca ea sa aiba vreo relatie..au fost multe conflicte..si de aia sau si despartit..ca nu crd ca cineva ar da cu piciorul la 3 ani de relatie aiurea..nu stiu straight face