Aha e cam greu aici o relaţie de prietenie...ai putea să ii cauţi FaceBookul, twiter, YM..alt site de socializare ca să poţi comunica cu el online ca apoi sa poţi vorbi cu el pe afară, sau in cel mai bun caz sa vină el la etajul tau... ştii mai intai îl întrebi ce face incepi uşor uşor sa ajungi intr-un subiect mai restrans de iubire si apoi îi poti afla partile sensibile unde tu il poţi ajuta si el o sa se ataşeze de tine că il ajuţi.Cam atât e de spus iti urez succes si noroc in dragoste.
Pai ai putea sa faci si asta dar mai bien ai incepe sa vorbesti cu el sa cauti chestii in comun... daca am citi bine invatati la fel de bine amundoi si ai putea folosi asta in avantajul tau si sa eu intrebi fel de fel de chestii dar faza e ca el are altfel de materie si...Dar pe mess ii poti spune fel de fel de chestii si conversatia incepe de la sine insusi, pentru ca daca tu ii pui intrebari si el o sa iti puna si incepeti asa usor usor de la melodii filme scoala la un subiect despre dragoste, si asa tu cum s-ar zice incerci sa il seduci.Mult succes, daca nu ai inteles si vrei un exemplu de conversatie mai scrie inca odata aici si iti dau eu reply din nou.
00Andreea008 întreabă: