| WeiWeii a întrebat:

Heii`, TPUhappy
Decii:
Plac un tip de la mine din scoala cu 2 clase mai maribatting eyelashes [ eu a 8`a el a 10`a ], si` nu ne cunoastem.sigh
Cum as putea sa-i atrag atentiaa, in sens sa vina el la mine si sa ne imprietenim? laughing
Avem cunostinte comune, destul de multe thinking, dar nu vreau sa le spun sa ma ajute cu acest tip, sau sa`mi faca cunostiinta, pentru ca nu as vrea sa stie ca`l plac thinking laughing
Deci revenind, cum as putea face cunostiinta cu el xD?
[Eu sunt la etaju` 1 si el la 2, si tot timpu` sta pe afara si joaca basket, dar nu am cum sa ma bag in joc cu ei` pentru ca dirigu` spune ca venim apoi transpirati la orelaughing`, si nu prea urc pe la etaju` 2. Soo`?laughing]
Dauu fundita + voturi puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| FMSAlin a răspuns:

Aha e cam greu aici o relaţie de prietenie...ai putea să ii cauţi FaceBookul, twiter, YM..alt site de socializare ca să poţi comunica cu el online ca apoi sa poţi vorbi cu el pe afară, sau in cel mai bun caz sa vină el la etajul tau... ştii mai intai îl întrebi ce face incepi uşor uşor sa ajungi intr-un subiect mai restrans de iubire si apoi îi poti afla partile sensibile unde tu il poţi ajuta si el o sa se ataşeze de tine că il ajuţi.Cam atât e de spus iti urez succes si noroc in dragoste.

5 răspunsuri:
| Ady321 a răspuns:

Eu zic sa il lasi pe el sa ma iei pe mine. happy

| WeiWeii explică (pentru FMSAlin):

Ii am id.ul de mess thinking

| FMSAlin a răspuns (pentru WeiWeii):

Şi de ce nu vorbeşti cu el?

| WeiWeii explică (pentru FMSAlin):

Mnoo`, paii` nu il am pe id`ul, id`ul meu real. Il am pe un alt id thinking
Dar incerc sa vorbesc doar ca nu m`am gandit inca cum sa incep conversatia laughing
Am vateva idei: 1. sa ii dau un link de la o melodie sau film
2. sa ii dau un link de la o melodie thinking
e bineebatting eyelashes?

| FMSAlin a răspuns (pentru WeiWeii):

Pai ai putea sa faci si asta dar mai bien ai incepe sa vorbesti cu el sa cauti chestii in comun... daca am citi bine invatati la fel de bine amundoi si ai putea folosi asta in avantajul tau si sa eu intrebi fel de fel de chestii dar faza e ca el are altfel de materie si...Dar pe mess ii poti spune fel de fel de chestii si conversatia incepe de la sine insusi, pentru ca daca tu ii pui intrebari si el o sa iti puna si incepeti asa usor usor de la melodii filme scoala la un subiect despre dragoste, si asa tu cum s-ar zice incerci sa il seduci.Mult succes, daca nu ai inteles si vrei un exemplu de conversatie mai scrie inca odata aici si iti dau eu reply din nou.