| Sim0nikaaa a întrebat:

Heii TPU happy! Doar din curiozitate, este legat de organul genital masculin[intrebare adresata baietilor, bine-nteles]. Voi simtiti cand se trezeste "jucaria"? Puteti sa o miscati fara ajutoru' maini?
*funda pentru cel mai detaliat raspuns* happy.

Răspuns Câştigător
| Antyss08 a răspuns:

Bună,
Deci când este "sculată" mușchi penisului se întind/încordează și se ridică.
Nu neapărat trebuie să fim excitați sau să facem sex pentru asta.
De exemplu se întămplă când ne trezim dimineața dar e diferit când este vorba de excitare, cum s-o numesc... sculare liberă ca și ne-am încorda corpul (în special brațele) dimineața.
Când e la excitare este nu putem lasă în jos deloc, nu avem atâta influentă când s-a sculat de la excitare.
În concluzie: Putem încorda mușchiul (doar ridică penisul nu merge stânga-dreapta) dar nu întodeauna, asta e mai rar.

23 răspunsuri:
| Azazel98 a răspuns:

Da normal ca simtim...si da, o putem misca fara maini big grin

| Sim0nikaaa explică (pentru Azazel98):

Si o puteti misca numa cand e trezita sau si cand doarme? rolling on the floor

| LeontinAndrei a răspuns:

Da, simtim si da se poate incorda muschiul respectiv exact cu si voi puteti.

| Azazel98 a răspuns (pentru Sim0nikaaa):

Doar cand ie treaza big grin

| Nebunu_Alexutzu_1998 a răspuns:

Cand e putin sculata, o poti misca usor dar cand devine ditamai gugustiucul se misca mai greulaughing))

| elComandantee a răspuns:

Vrei să mi-l încerci?

| Raiiiisa a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Si ce anume simtiti in momentu' ala?

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Foarte putin, si doar o miscare "sus-jos".
cel mai mult putem in timp ce se "trezeste"cam cand e pe la jumatatehappy sa zic asa.

| qMiruq a răspuns:

S-au incins spiritele pe-aici, interesant subiect rolling on the floor)))))

| XatomisX a răspuns (pentru Raiiiisa):

Tu ce simti in momentul acela? ininte de sex?

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Raiiiisa):

Este ca si cand iti incordezi muschiul mainii. Incearca sa-l incordezi treptat, tot mai mult si tot mai mult. Cam asa ceva se simta si la noi dar jos. Doar ca la noi apare si excitarea.

| Raiiiisa a răspuns (pentru XatomisX):

Este o diferenta, pentru ca nu este o regula sa vi se scoale doar inainte de sex, poate unii nu au parte chiar atunci si raman nesatisfacuti.
Eu am pus o intrebare si tu mi-ai raspuns cu o alta intrebare.

| Raiiiisa a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Mersi,acum am inteles.

| Micutelor_Crystynutza_1994 a răspuns:

Ori ce baiat poate face asa si prietenul meu isi misca jucaria fara maini

| Antyss08 a răspuns (pentru Antyss08):

Sper că nu am creat o confuzie, e primadată când explic așa ceva și nu găseam cuvintele potrivite dar sper că e ceva de înțeles...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Bravo! Asta inseamna discutii deschise si sunt foarte folositoare.Rusine celor care sant marlani.Asa va cunoasteti mai bine.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Raiiiisa):

Cu placere.

| HueyFreeman a răspuns:

Da.
Da.

Cei care zic ca penisul este un organ muscular nu prea au tangente cu anatomia. Penisul este un organ musculo-MEMBRANOS. Erectia este mentinuta (si formata) datorita sangelui care se aduna in organ. Sugerez o carte de anatomie (sau mai ieftin, Wikipedia) pentru o documentare mai amanuntita.

| grab a răspuns:

Da, se simte cand se trezeste. Functie de cum era asezata inainte sa se trezeasca apare si disconfortul si trebuie sa te scarpini temeinic sau discret sa o asezi domol.
Acuma, aia nu e de jucarie, e chiar un lucru serios. Daca l-ai trezit intentionat e o crima sa nu il si culci la loc. Daca vrei sa stii cum se poate misca, nu e ca si cum ai putea scrie ceva cu font de 14 pe un A4, nu. Dar poti sa anunti ca o ai mare prin boxeri. Ca si cum ti-ai misca nasul, depinde de exercitiu.

| FemeiaPisică a răspuns:

Asta te interesează pe tine? ''Când se trezeşte jucăria''? Ceva mai intelegent ca asta nu puteai să scrii? Corect te exprimi: ''Când intră penisul în erecţie'', nu exprimarea ta de doi bani. Şi răspunsul la cele două întrebări puse de tine este DA.

| ThePunkGuy34 a răspuns:

Normal, pai face parte din corpu nostru, si da putem(ca face parte din corpul nostru). Putem sa o miscam cand e doar trezita, cand "doarme"(cum zici tu) nu putem.

| Polaris a răspuns:

Ain't no party like a pewdiepie party.
http://i.imgur.com/VoX6eie.gif

| Maj3stic a răspuns:

Unii o misca prea mult sculata si o dau in laba frate laughing