Imi pare f rau pentru tine, stiu prin ce treci si eu am patit-o de curand cu toate ca nu credeam vreodata ca o sa trec prin asta!
Pot sa-ti spun ce am facut eu intr-o situati similara si anume am renuntat la ideea de a mai imi face iluzii si mi-am vazut mai departe de drum!
Ma durut sufletul fiindca mi-a placut extrem de mult insa cand sentimentele nu sunt impartasite nu poti merge mai departe, trebuie sa pui punct cu toate ca nu asta iti doresti! E al dracu ‘de greu dar nu ai ce sa faci! Dragoste cu sila nu se poate! Capul sus, viata merge inainte!
Eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa-ti gasesti cu baiat sa fie liber...
ce tie ti-ar place daca ai avea un iubit si s-ar gasi alta sa se dea la el?
Pai incearca sa te indragostesti de altu si de varsta ta.Nu ar trebui sa-l uiti doar fiti prieteni obisnuiti.De cate ori nu mi-am dat eu inimioare si imbratisari cu fetele si nu le placeam.Ma rog asta e parerea mea.Succes!
Nu te lua dupa emoticoanele de pe yahoo niciodata.
De unde stii cui ii da atentie mai multa?
Pai toata ziua vorbim la telefon. si pe mess...sii:-
Si poate cand se intalneste cu ea ii da mai multa atentie, ca doar sunt fata in fata, nu?
Buna.nu ai de unde sa stii cum sta treaba intre ei. daca spui ca nu-i da atentie de ce nu se despart... dupa parerea mea se joaca cu aman2 lucru care nu e deloc pacut, si gandeste-te daca ar fi cu tine si ar face asa cu alta cum te-ai simtii? cred ca ar fi mai bine sa iti iei gandul de la el ca mai sunt atatia baieti care iti merita atentia. :*
Sfatul meu este sa nu te bagi intre ei 2. sunt 1000000 de baieti de varsta ta si oricum o sa ai timp sa gasesti altii mai buni. si ca iti zice "micutzo"nu inseamna nimic. poate asa ii spune si prietenei lui. te-ai gandit la asta? nu iti fa sperante degeaba. mai ales ca ei sunt mai mari ca tine si nu poti sti ce este intre ei doi. bafta!