| Kiddduu a întrebat:

Heii`:* TPU Funda promit. Sunt indragostita de un baiat, el are prietena. Imi da mereu : big hug love struck :* puppy dog eyes si multe altele. Sunt mai mica ca el cu 4 ani blushing Imi zice "micutzo" Si prietena lui e mai mare decat mine cu 3 ani. Dar nu prea ii da atentia care mi-o da mie si acum sunt certati ( nu din cauza mea ). Mereu i-am zis sa tine la ea. S-o respecte si sa n-o raneasca. Dar totusi ma ranesc pe mine. Nu-l pot uita. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Imi pare f rau pentru tine, stiu prin ce treci si eu am patit-o de curand cu toate ca nu credeam vreodata ca o sa trec prin asta!
Pot sa-ti spun ce am facut eu intr-o situati similara si anume am renuntat la ideea de a mai imi face iluzii si mi-am vazut mai departe de drum!
Ma durut sufletul fiindca mi-a placut extrem de mult insa cand sentimentele nu sunt impartasite nu poti merge mai departe, trebuie sa pui punct cu toate ca nu asta iti doresti! E al dracu ‘de greu dar nu ai ce sa faci! Dragoste cu sila nu se poate! Capul sus, viata merge inainte!

7 răspunsuri:
| Ex7R3aM47 a răspuns:

Pai incearca sa te indragostesti de altu si de varsta ta.Nu ar trebui sa-l uiti doar fiti prieteni obisnuiti.De cate ori nu mi-am dat eu inimioare si imbratisari cu fetele si nu le placeam.Ma rog asta e parerea mea.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lua dupa emoticoanele de pe yahoo niciodata.
De unde stii cui ii da atentie mai multa?

| Kiddduu explică (pentru anonim_4396):

Pai toata ziua vorbim la telefon. si pe mess...sii:-

| papusica987 a răspuns:

Buna.nu ai de unde sa stii cum sta treaba intre ei. daca spui ca nu-i da atentie de ce nu se despart... dupa parerea mea se joaca cu aman2 lucru care nu e deloc pacut, si gandeste-te daca ar fi cu tine si ar face asa cu alta cum te-ai simtii? cred ca ar fi mai bine sa iti iei gandul de la el ca mai sunt atatia baieti care iti merita atentia. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kiddduu):

Si poate cand se intalneste cu ea ii da mai multa atentie, ca doar sunt fata in fata, nu?

| Davidoff94 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu te bagi intre ei 2. sunt 1000000 de baieti de varsta ta si oricum o sa ai timp sa gasesti altii mai buni. si ca iti zice "micutzo"nu inseamna nimic. poate asa ii spune si prietenei lui. te-ai gandit la asta? nu iti fa sperante degeaba. mai ales ca ei sunt mai mari ca tine si nu poti sti ce este intre ei doi. bafta!

| Scliparici a răspuns:

Eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa-ti gasesti cu baiat sa fie liber...
ce tie ti-ar place daca ai avea un iubit si s-ar gasi alta sa se dea la el?