| FlorentynaAlexandra1971 a întrebat:

Heii TPU! Ieri m-am despartit de fostul meu iubit.Si in aceeasi zii am intalnit un baiat dragut care s-a dat la mine si striga intruna la mine baby si eu nu i-am raspuns nici nu m-am uitat la el, dar eu nu stiu nimic de baiatul acela pe care l-am intalnit si chiar nu pot sa ma gandesc decat la el. Nici nu stiu daca sta in aceeasi localitate ca mine. Si daca n-o sa-l mai intalnesc o sa-mi stea gandul mereu la el ce sa fac ca sa nu imi mai stea gandul la el? Si daca o sa-l mai intalnesc ce sa ii zic?
Chiar am nevoie de raspunsuri la intrebari sau sa-mi dati un sfat apropo dau funda.

Răspuns Câştigător
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Ocupa-ti timpul cu altceva, nu te mai gandi la el. Daca il mai vezi, il saluti si vezi cum decurg lucrurile.

11 răspunsuri:
| gand4ever a răspuns:

Pai viata merge inainte! Poti sa iti intrebi prieteni daca il cunosc sau macar daca ii sti numele poti sa cauti pe facebook poate totusi il gasesti!winking ...Si daca e sa te intalnesti cu el nu fi timida si intreaba-l ce face!? ..Succes!:* [fundita?]

| rebeca22 a răspuns:

Poate o fi vorbit la caterinca nu trebuie sa te gandesti la asta.

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru rebeca22):

Da da era dragut si nu pot sa ma gandesc decat la el

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru gand4ever):

Nu-i stiu numele nici n-am vorbit cu el

| rebeca22 a răspuns (pentru FlorentynaAlexandra1971):

Pai te cred ca era dragut dar ce sa faci? Poate ai noroc sa-l mai vezi si daca te abordeaza incearca sa vorbesti cu el.

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru BlackheartQueen):

Si daca el nu-mi raspunde?

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru rebeca22):

Da ce sa-i zic?

| rebeca22 a răspuns (pentru FlorentynaAlexandra1971):

Sa il intrebi cum il cheamabig grin

| BlackheartQueen a răspuns (pentru FlorentynaAlexandra1971):

Nu cred ca nu iti va raspunde. Totusi, daca se intampla cum spui tu, macar ai clarificat situatia si stii ce sa faci in continuare. E mai bine sa-l saluti decat sa te intrebi dupa "ce-ar fi fost daca.".

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Nu e o problema grava...sincer. Poate el facea misto de tine. Da-i pace

| mariumarius a răspuns:

Mai evita sa te gandesti la el...cum a zis Lindabette. ocupati timpul cu altceva..mai folositorlaughing