| FlorentynaAlexandra1971 a întrebat:

Heii TPU! Ieri m-am despartit de fostul meu iubit.Si in aceeasi zii am intalnit un baiat dragut care s-a dat la mine si striga intruna la mine baby si eu nu i-am raspuns nici nu m-am uitat la el, dar eu nu stiu nimic de baiatul acela pe care l-am intalnit si chiar nu pot sa ma gandesc decat la el. Nici nu stiu daca sta in aceeasi localitate ca mine. Si daca n-o sa-l mai intalnesc o sa-mi stea gandul mereu la el ce sa fac ca sa nu imi mai stea gandul la el? Si daca o sa-l mai intalnesc ce sa ii zic?

Chiar am nevoie de raspunsuri la intrebari sau sa-mi dati un sfat apropo dau funda.

Răspuns Câştigător
| drogh a răspuns:

Dacă stai să analizezi un moment, e cam ciudat să apară aşa în calea ta cineva şi mai ales să te ia cu cuvinte precum,, baby'' sau să se dea la tine. Probabil o fi fost ceva în glumă să vadă cum reacţionezi. Deci, ai două variante: 1. în caz de îl mai întâlneşti poţi să faci cunoştinţă şi să afli câteva lucruri legate despre viaţa lui. Dacă îţi convine, te poţi băga pe sub pielea sa şi să deveniţi amici iar cu timpul să ridici acest rang.
2. îl eviţi şi îl tratezi cu indiferenţă ca şi cum nu ar exista, şi te gândeşti că poate ar mai fi o şansă între tine şi prietenul tău şi nu merită să îl înlocuieşti aşa de repede.

15 răspunsuri:
| Ella27 a răspuns:

Daca chiar il placi spune-i, daca o sal revezi

| GirlLăvHell a răspuns:

Pai daca nu-l mai vezi cu timpul o sa-l dai uitari pe baiatul asta...iar daca o sa-l mai intalnesti nu-l baga in seama lasa-l pe el s-o faca

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru Ella27):

Si daca nu o sa-l mai vad

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru GirlLăvHell):

Si daca ma uitat n-ar trebui eu sa-l bag in seama?

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru drogh):

De fapt nu o sa ma mai impac cu prietenul meu pentru ca ma inselata a doua oara

| drogh a răspuns (pentru FlorentynaAlexandra1971):

Bine, dar asta nu presupune că trebuie să pici în plasa tentantă a unor golani care vor să se amuze pe seama ta. Fii atentă cu cine comunici şi ce!

| AnnaS123asd a răspuns:

Asta ai impresia la inceput, ca o sa te gandesti cateva luni la el laughing dar nu este asa, daca e sa nu il revezi maxim o saptamana!
daca il revezi, intra in discutie cu el gen la caterinta, de faza cu `baby` si o sa incepeti sa discutati. si totul va decurge de la sine:*

| GirlLăvHell a răspuns (pentru FlorentynaAlexandra1971):

Pai din moment ce te-a uitat e clar ca nu era asa interesat de tine si doar i-a placut sa se ''joace'' putin

Da mai mi-au zis multi baietii asta dar el mi s-a parut mai serios

Poate doar ti s-a parut, nu te baza pe ideea ca gata ti-a zis lucrurile alea te place. Daca simte ceva pentru tine o sa te caute happy

| Oprea_Lucian_1992 a răspuns:

Lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ca ne.ai plictisit!

Si daca nu sta in aceeasi localitate eu decat l-am vazut intr-un microbuz

Cu toate astea daca tine la tine o sa faca tot posibilul sa te vada sa-ti vorbeasca sa afle mai multe despre tine happy

| FlorentynaAlexandra1971 explică (pentru Oprea_Lucian_1992):

Te bagggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cineva in seama?

| Canabis011 a răspuns:

Spune-i ce simti!