anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU! Imi place foarte mult de un baiat. Intr-o duminica am mers la un suc si surprizalaughingmi-am cumparat eu suku si el nu si-o cumparat. dc nu stiu.am incercat sa deschid subiecte de discutie dar pur si simplu nu puteam sa zic nimic in afara de da si nu+ ca sunt si vorareata de felul meu... dar cu el nu puteam. El tot voia sa ma sarute si eu nu il lasam dar desigur si eu voiam.Pana la urma l`am lasat sa ma sarute pe obraz si sa ma tina de mana. dar a 2 zi la scoala imi trimite un sms ca se desparte de mine. cand am auzit am simtit dintr-o data un gol foarte mare in inima mea.si nici macar nu mai vrea sa vorbeasca cu mine. Stiu ee doar vina mea dar acum ce sa fac sa fie din nou impreuna cu mine pentru ca imi place foarte tare de el. Va rog ajutari`ma

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Cheaml si tuh l un suc. daca vrea sa se impace cu tine va veni.curaj:X.

| UbexFlo a răspuns:

Sincer nu stiu sfat sa iti dau pentru ca AI COMIS-O! sad Sucu nu trebuie neaparat sa ti-l cumpere el sa stii.Asta e un moft al fetelor care este deranjant pentru baieti.Ti-ai cumparat tu sucul, asta e.El nu si-a luat pentru ca probabil nu simtea nevoia sa bea un suc.cat despre faza cu sarutatul. daca erati impreuna ar fi trebuit sa-l lasi daca tu vroiai asta pentru ca.e un gest de iubire totusi.happy Nu stiu. Vorbeste cu el si toarna-i o minciunica(o faci o data, nu si a2a oara) si spune-i ca te-ai simtit prost si ca nu erai in apele tale. Poate cine stie...happy

| LadyGA a răspuns:

Buna! mie mi se pare o prostie! adica el s-a suparat ca nu l-ai lasat sa te sarute sau cum? cat despre suc, ori nu avea bani, ori nu simtea nevoia. eu zic sa vorbesti cu el sa vezi care e motivul sau. poate te stia mai vorbareata si atunci te-a vazut timida, poate simte ca nu va potriviti, etc. vb cu el, e cea mai buna solutie. iar daca el o da pe cotite, e doar un alt idiot care trebuie evitat. bafta multa! happy

| laviniaticu a răspuns:

Aici e vorba de comunicare, iar daca voi nu puteti face asta nu stiu cum va puteti impaca. Incearca sa-l convingi sa va intalniti voi doi, si explica-i foarte clar ce simti, ca nu te-ai simtit bine atunci, ca tu esti mai timida, ca vrei sa-l cunosti mai bine... daca se va simti apropiat de tine, se va mai intalni cu tine.