| dmm a întrebat:

Heii TPU! Mentinez ca fac imediat 15 ani. Astazi am avut primul meu contact sexual cu prietenul meu (el are 35 ani). Stiu ca sunt mica si ca diferenta intre noi este mare, dar va rog sa nu ma judecati.Ne iubim si sunt sigura ca si el ma iubeste.Ma respecta, e foarte atent cu mine.Intelegeti-ma va rog.Nu sunt o copila dinaia disperata dupa sex sau mai stiu eu ce.Il cunosc foarte bine.Intr-un timp a aflat mama de relatia noastra si ii putea face rau.El stiind asta, nu a renuntat la mine si mi-a demonstrat ca ma iubeste enorm si sunt totul pentru el.El a suferit enorm de mult din dragoste inaintea mea si stie cum e. Vrea o relatie serioasa.Incercati va rog sa va puneti in locul meu.Ce ati face?! Cei care au iubit sau iubesc stiu ca dragostea nu are varsta! Revenind la intrebare : Nu mi-a curs sange deloc, iar anul trecut cand am fost la ginecolog mi-a spus ca am un himen elastic.Asta ar putea fi cauza? Multumesc mult! Si inca o data, va rog sa nu ma criticati sad.

86 răspunsuri:
| Ionela2013 a răspuns:

Fato,înțeleg că e viata ta, dar ai calculat citi ani el va avea cind tu vei implini 20 de ani? IN JUR DE 50! Să fi fost in locul tau, îl trimiteam al naibii mai departe.

| SalamdeVara a răspuns:

Mare lucru, doar 20 de ani diferenta intre voi...

| whiteOdrink a răspuns (pentru SalamdeVara):

laughing andrenalina e mai mare!

| SpiidyiLIna3 a răspuns:

Offfff, te inteleg perfect. Si eu am trecut prin ceva similar, doar ca diferenta dintre noi era de 5 ani... eu aveam 14 ani iar peste cateva zile urma sa implinesc 15 iar el 20, faza e ca il iubeam enorm de mult, as fi fost in stare de orice pentru el, simteam ca langa el aveam tot ce-mi trebuie nu mai aveam nevoie de parinti sau de prieteni tot ce voiam era sa fiu langa el. Bineinteles ca eu la randul meu credeam ca si el ma iubeste insa m-am inselat amarnic... M-a folosit, am fost pentru el doar o carpa care dupa ce a folosito a aruncato la gunoi. Am plans dupa el aproape un an de zile, simteam ca mor, voiam sa mor nu mai eram eu fara el, aproape ca cazusem in depresie, eram singura nu mai aveam prieteni, parintilor nu puteam sa le povestesc ce se intamplasesi pana la urma a trebuit sa trec singura peste toata mizeria asta. Si pana la urma am reusit, dupa o lungaaa suferinta am reusit sa trec mai departe pentru ca noi femeile suntem de 1000 de ori mai puternice decat barbati (din punct de vedere psihic), oricum ce voiam sa-ti zic, ca dragostea nu inseamna sex, ci inseamna sa-i dai celui iubit toata atentia si respectul tau, nu am sa te critic pentru ca si eu am simtit mereu o atractie mai mare pentru barbati mai in varsta, insa tu trebuie sa ai grija in ce te bagi. Barbatul asta are 35 de ani + cu un copil (nu ai mentionat varsta copilului), gandeste-te bine ce vrei sa faci cu viata ta, daca vrei sa-ti traiesti toata viata alaturi de un barbat cu 20 de ani mai mare decat tine (cand tu o sa ai 20 el o sa aiba 40), si sa cresti un copil care nu e al tau, sau sa-ti traiesti viata. La varsta ta tu vezi toate lucrurile roz (nici eu nu-s mai breaza am doar 16 ani, insa am trecut destul de mult prin viata) si pui botul la orice vrajeala sau la orice gest de atentie. Nu mai lasa pe ori si cine sa te domineze in halul asta. Mult noroc o sa ai nevoie

| panaitepaul a răspuns:

Deci daca ce zici e pe buna la 35 de ani trenuie sa ai o familie, altfel esti un ratat, relatia nu are cum sa tina si u esti u el pe interes si el e prost de bubuie doamne

| LoveDr a răspuns:

Sa ne abatem de la subiect. Este o diferenta destul de mare, dar daca acel om chiar te respecta, poti sa iti faci si familia cu el, deci mult noroc.
Sa revenim la subiect. La penetrare himenul elastic se largeste si se rupe mult mai greu. Dupa mai multe incercari, in cele din urma va curge si sange si va ceda. Dar, daca nu ma insel, odata ce himenul elastic nu a fost penetrat cum trebuie, el se regenereaza la loc. Cu rabdare si iubire totul este realizabil.
Ai doar grija ca urmatorul contact sexual sa fie protejat. Ai 15 ani si o sarcina ti-ar putea distruge definitiv imaginea pe care o ai in societate, caracterul si in cel mai probabil caz nu vei avea cu ce sa intretii un copil in cazul in care "lui nu i-ar placea sa afle lumea ca a lasat o sarcina pe capul unei fetite de 15 ani, si-ar pune coada intre picioare si ar pleca". Multa bafta!

| dmm explică (pentru LoveDr):

Multumesc pentru raspuns! De curiozitate : esti fata/baiat? si cati ani ai?

| LoveDr a răspuns (pentru dmm):

Am 20 de ani si sunt baiat.

| czp a răspuns:

Salut ma numesc cezar am14ani si eu sunt intr-o cautare de relarie