Fetit-o daca ati facut-o protejat, si tipul chiar te iubeste si nu te va lasa nu iti va afecta deloc viitorul.In cazul in care va despartiti urmatorul iubit nu va fi foarte fericit sa afle ca te-ai culcat cu cineva inainte de el, revin daca ati facut-o protejat nici o problema si totul o sa fie bine atat timp cat nu va afla nimeni din familie acest lucru, macar pana faci 18.
Dacă-i elastic înseamnă că nu se rupe aşa uşor şi probabil din cauza asta nu ţi-a curs sânge.
Cât despre relaţia ta cu el.să spunem că te iubeşte sincer şi bla bla bla suropăciuni de genu, dar gândeşte-te că el are o vârstă şi tu la fel. Un bărbat la 35 de ani ar trebui să ştie ce vrea şi o fata la 15 ani cred că ...mai are de crescut. Nu te judec, dar să nu te mire dacă o să îţi spună într-o bună zi că el vrea mai mult de la tine. Iubirea e iubire şi e frumoasă dar...mai ai de trăit o copilărie, încă eşti copil!
Baftă!
Buna.
Nu cred ca e tocmai bine ce ai facut, pentru ca o sa-ti para rau mai tarziu. Intr-o relatie trebuie sa gandesti cu capul. Tu acum il iubesti, si crezi ca va fi totul bine, dar el are 35 de ani, crezi ca va sta sa te creasca pe tine, si sa te astepte sa cresti mare? Nu cred. Gandeste-te ca el e la o varsta in care va trebui sa se aseze la casa lui, sa aiba o familie, sa faca copii.
Iubitul tau nu are minte! Cred ca nu-si da seama ce a facut. Un barbat la varsta lui ar trebui sa se gandeasca si la tine, ca inca esti un copil, si ai toata viata inainte. El acum poate tine la tine, dar lui ii va trece de tine, pentru ca el deja e trecut prin viata, si ii va trebui o femeie langa el.
Mult timp nu va dura relatia voastra, iti spun sigur. Daca el isi va gasi o femeie de-o seama cu el, va uita de tine, si tu vei suferii dupa el.
Referitor la intrebare. Asta e cauza pentru care nu ti-a curs sange, cand ai himenul elastic asa se intampla, nu-ti curge sange, pentru ca deocamdata nu s-a rupt. Dupa 2-3 contacte sexuale e posibil sa-ti curga putin sange, atunci cand ti se va rupe himenul.
Nu am facut-o protejat. Dar nu s-a terminat in mine. Mi-a demonstrat de N ori ca ma iubeste... Stiu ca nu si-ar bate joc de mine.
Daca sunteti demult timp impreuna, si tu esti fericita, nu are importanta varsta, dar mai ai multe de invatat.
El e barbat matur, in toata firea, sau cel putin asa ar trebui sa fie.
Himenul tau e probabil sa nu se fi rupt la primul contact, dar candva o sa se intample si asta.
Mi-a spus ca e dispus sa astepte pana fac 18 ani. Are si un copil.e foarte responsabil si ma iubeste enorm... Iti dai seama ca el putea ajunge la inchisoare.Dar ma iubeste atat de mult incat a luptat mai departe pentru mine.Ce barbat din ziua de azi ar mai face la fel? Sau nu zic ca nu sunt, dar nu multi.
Pana mea şi ţie îţi convine statutul ăsta. El mai are un copil. Băi, pe bune acum, deschide ochii, nu te judec deloc...dar repet, eşti încă un copil şi da, ar putea să ajungă la poliţie clar şi dacă mai afla lume pot avea probleme şi părinţii tăi că nu au ştiut să te ţină acasă. Mama avea o vorbă : desfă picioarele, dar ai grijă pentru cine! Eu zic că.e prea mare diferenţa de vârstă şi că ar trebui să cauţi pe unu de vârsta ta, chiar dacă o să suferi mult de pe urma ăstora mai mititei decât masculul alfa...dar crede-mă, mai bine suferi după infantili decât să trăieşti o viaţă de genu
Nu. mie nu imi vine regulat menstruatia. nu mi-a mai venit de 5-6 luni..deci nu cred ca puteam ramane insarcinata, nu?
Stiu.dar nu imi e. pune-te putin in locul meu. il iubesc atat de mult, mai mult decat orice p-e lumea asta.
De cat timp sunteti impreuna? Mie relatia asta imi suna cam suspect. Am 30 de ani si stiu ce asteptari au barbatii de varsta asta. Vor casa, masa, copii etc. Tu inca mai esti pe banii parintilor si probabil va trece mult timp pana te vei putea intretine singura. Crezi c-o sa stea dupa tine, sa te creasca si sa te intretina? Tare mi-e teama ca te foloseste doar pentru sex, fiindca nu-si gaseste pe cineva de varsta lui. Probabil femeile nu-l vor (poate fi vorba de situatia lui financiara, n-are loc de munca etc) si te-a gasit pe tine, naivuta si fara prea mari pretentii. Cat despre ce ne-ai spus, un barbat care doreste sa bage in pat o femeie e in stare sa promita orice. Sigur ca se poarta frumos cu tine, daca vrea sa ti-o traga. Asta cu iubirea n-are varsta, suna cam a replica dintr-o telenovela. Un om la 35 de ani e trecut prin viata si nu prea mai viseaza la cai verzi pe pereti. Daca ar avea 15 ani, da, as crede. Ai grija de tine, ca-s oameni dispusi sa profite de naivitatea altora, pentru a-si satisface nevoile sexuale sau de alta natura.
Mmm... mie mi se pare si diferenta de 3-4 ani mare, dapai 20. -.-
Stiu ca e mare.si eu realizez asta, dar il iubesc asa mult. Daca tu ai iubi un barbat cu 20 ani mai mare? si l-ai iubi din tot sufletul tau si ti-ar demonstra asta in fiecare zi.ce ai face? L-ai lasa pentru altul?
Evident că am iubit. Dar consider că altele sunt priorităţile la 15 ani! La urma urmei, ce vrei să faci cu viaţa ta? Să te măriţi imediat după ce faci 18 ani? O singură viaţă ai, trăieşte-o!
Din momentul in care ai avut primul ciclu poti ramane insarcinata, si stiu asta de la sora mea care este asistenta medicala, indiferent ca nu ti-a venit menstruatia.Si daca nu esti insarcinata, ve-ti sti data viitoare sa va protejati apoi, si sa nu afle nimeni pana la 18 apoi de acolo vei fi libera si nimeni nu iti va baga de vina.Si varsta nu este nici o problema, sa fiti fericiti asta conteza.
N-ai zis de cand esti cu el iar asta mi se pare un lucru important. Iar povestea cu iubirea... Din pacate, multi barbati cam confunda dragostea cu atractia fizica. Tu esti o trufanda pentru el. N-ai mai fost cu nimeni, esti tinerica, virginica... Sigur ca saliveaza. Ai grija insa, sa nu te lase si pe tine cu un copil in spate si sa se duca la alta. Pasiunea din pacate e cam trecatoare. Daca se plictiseste de tine, fii sigura ca n-o sa-l mai vezi. Tu esti acum orbita de dragoste. Dar din experienta iti spun ca in general barbatii divortati (sau care tot umbla aiurea si au peste 30 de ani), au bube in cap.
Te contrazici singura.
"Mi-a spus ca e dispus sa astepte pana fac 18 ani."
"Ce barbat din ziua de azi ar mai face la fel?" Esti jalnica, naiva si faci trolling aiurea.
Iti dai seama ca o asemenea fiinta NU S-AR PUTEA NUMI BARBAT, fiind un slab si un pedofil. Pedofilii si violotarii nu vor fi niciodata barbati! A fi barbat nu inseamna a te culc acu fiecare femeie/copila car-eti iese in cale pentru a-ti satisface niste instincte sexuale.
http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/desfranare/
Uite aici fa-ti un test de sarcina si vei avea rasp la orice intrebare legat de sarcina daca nu te multumesti cu unu fa 2 daca amandoua sunt negative nu ai de ce sa iti faci griji oricat de mult te va iubi el va vrea de la tine un copil si nu va astepta sa faci 30 ani sa ii faci unu vrei sa faci un copil la 18 ani? iti dai macar seama cat e de greu de tinut un copil? nu te judec da gandeste-te la ce vrei cu adevarat in viata ta, vrei sa te ingropi cu indatoriile de mama? asta vrei de viata? el sincer nu are minte nu tu nu ai nici o vina dar gandeste-te bine cand ai un copil s-a terminat si cu studiile ca iti va fi mult da mult mai greu sa studiezi cu un copil de cateva luni si daca renunti la studii renunti la viata ta? in ziua de azi si cu studii este greu sa iti gasesti ceva de lucru da fara studii? te va astepta pan la 18 ani sa ce? sa iti faca un copil ca altceva nu are ce la cresterea unui copil tie iti vine tot greul nu lui crede-ma si daca va sta cu tine tot tu duci greul cu alaptat si multe cele ce se fac cu un copil eu am facut un copil la 23 ani si am crezut ca imi ies din minti si am plans ore in sir ca nu stiam ce sa fac cu el sa il fac sa taca si nu mai putea de durere de sani ca alaptam si acum ca e aproape la 2ani imi e oarte reu cu el si deseori simt ca vreau sa ies din casa sa plec sa nu aud pe nimeni dar nu pot pentru ca copilul ma vrea mai mult pe mine nu pe taica sau asa ca vezi ce faci pe viitor gandeste si acolo nu numai la prezent bafta in continuare
Imi doresc sa fie o gluma de copil postarea ta, sincer...
Altfel, ti-ai stricat copilaria si te-ai grabit sa imbatranesti.
Si vei intelege asta peste douazeci de ani, nu acum, cand te vei gandi ca viata ta ar fi putut fi altfel...
Nu-ti poti imagina cum mi se strange sufletul cand vad asemenea postari...esti doar un copil,un copil entuziast si manipulat,lipsit de dragostea si educatia necesara, iar el, un pedofil nenorocit, putea lejer sa-ti fie tata!
Stiu ca nu vei fi de acord cu mine si stiu ca te vei amari de comentariile mele.
Dar sa stii un lucru simplu, cand esti sub 18 ani,dragostea are varsta si o zi conteaza!
Oricum,acum e prea tarziu orice ti-am spune.
Te-ai grabit,suporti consecintele,oricare ar fi ele.
Incepi cu vizitele la medicul ginecolog asa cum face orice femeie responsabila, mai ales ca in mod automat te-ai introdus in grupul de persoane cu risc ridicat de cancer de col uterin!
Cat de inconstient poate fi acest "barbat" care te-a condamnat la asa ceva, poti sa-mi spui?!?
Si daca tu nu ai simtul raspunderii si nu te poti apara, mama ta de ce nu a facut-o? Stie ce se petrece?!?
Ah, sper sa fie o gluma proasta postarea asta!
Pentru binele tau.
Ce pot sa mai spun, cand un barbat, baga in pat o fetita, un copil de 14-15 ani, fara experienta, naiv? Am citit toate raspunsurile si chiar nu mai stiu ce as putea sa-ti spun, la varsta mea, de 60 ani.
Am iubit si eu,la varsta adolescentei, m-am casatorit din dragoste, am facut si educat copii, sunt la casele lor, realizati.Incerc sa gandesc si prin prizma ta, dat si cum gandeste un barbat la 35 de ani.
O sa fiu scurta in comentarii, deoarece sunt atat de revoltata, de toata povestea asta.El se foloseste de tine, pentru sex cu o "trufanda" si o poate folosi cum doreste el, pentru placerile lui.In cel mai scurt timp, se v-a plictisi si se v-a indrepta spre alta victima.Iar tu o sa ramai cu suferinta, cu reprosurile parintilor(sigur vor afla odata si odata), cu rusinea, daca v-a afla fosta sotie.Toate ponoasele le vei trage tu! Deznadejde,suferinta,teama,nesiguranta,neincredere! Sunt sigura,ca nici macar nu realizezi ce ti se poate intampla.
In ceea ce-l priveste pe el,aceasta persoana,pentru mine,este un NIMIC!
Faptul de a-ti parasi familia, de a divorta, nu ar fi nici primul, nici ultimul.Dar sa FACI SEX, cu o fata de 15 ani,este CEA MAI REPROBABILA FAPTA! Este ca si cum,ai ucide toate visele,idealurile,sperantele unui copil imatur,nedezvoltat psihic,care inca nu stie sa decida intre bine si rau. Spre binele tau,doresc,ori sa afle parintii tai si sa-l dea pe mana Politiei,ori sa-ti traga o mama de bataie,ca sa ti se deschida ochii si mintea,ca un barbat matur,trecut prin viata, care nu a stiut sa-si mentina familia, copilul langa el, nu poate sa se lege de viata unui copil, sa-i distruga viata.La varsta asta,el are alte conceptii,alte asteptari de la o FEMEIE.
Doar atat pot sa-ti mai spun:cu cat se v-a termina mai repede "relatia"voastra,cu atat va fi mai bine pentru tine, ca sa nu suferi si sa nu-ti pierzi increderea in viata.
Nu lua tot ce am scris ca pe o critica, ca pe o rautate, ca niste sfaturi date de o "batrana", dar asta este realitatea.La varsta de 15 ani, inca nu esti maturizata, ca sa fii stapana pe tine si sa nu fii sclava acestui individ.
Daca ai fi avut, tu 30 ani si el mai mare cu 20 ani, nimeni nu avea nimic, deoarece erai maturizata deja.Dar asa...esti inca un copil, folosit ca "sclav sexual"!
scarking12 întreabă: