| doareustreet a întrebat:

Heii TPU... peste 2 saptamani merg cu niste prieteni la un eveniment si vine si fosta mea prietena cu o prietena de a ei problema e urmatoarea ea inca ma place si eu mai tin putin la ea si as vrea sa o ignor total astfel incat sa se simta foarte aiurea ce ziceti?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e frumos. Poarta-te normal. Ce ai de castigat? Pe de alta parte, daca lasi o impresie buna poate vei avea ceva de castigat in viitor.

| neutrino a răspuns:

Atunci cand mergi la un eveniment esti bine sa te distrezi, nu sa te razbuni pe tot felul de prostii.

| NameHarris a răspuns:

Proasta gandire ai! Daca tu o ignori altu nu va afce la fel si la cine ii pare rau?laughing))

| doareustreet explică (pentru NameHarris):

Cum crezi ca se va simti daca as ignorao total / daca as bagao in seama si as vorbi cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razbunarea este mama stii tu cui, si daca chiar ai iubit-o, de ce ai vrea s-o faci sa sufere, din nou?

Nu trebuie s-o ignori, o saluti si ai raspunzi frumos, candva i-ai spus c-o iubesti iar acum ai dai cu sutul in gura?
Cum oare, poti sa te privesti dimineata in oglinda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NameHarris):

Cam acid si direct, dar asa-i.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Asta cam asa este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-am evaluat ca folositor.

| doareustreet explică (pentru anonim_4396):

Nu-i vorba de asta eu vreau sa stiu cum reactioneaza daca o ignor total sau vorbesc cu ea normal