Hei, desi nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu in postura ta cand ma aflu in prezenta unui baiat, am un sfat de dat: am observat ca baietilor le place increderea, pune-te putin in locul lui, daca te vede mereu asa stanjenita cand esti in preajma lui, iti dai seama ca va crede ca nu esti serioasa sau esti o disperata care nu stie cum sa se bage in seama si incearca sa faca pe mironosita (am vazut cazuri si cazuri d-astea). Ce trebuie sa faci e sa incerci sa fii stapana pe persoana ta, arata-i ca nu te intimideaza sau trateaza-l cu indiferenta, poate va ajunge el sa umble dupa tine. Totodata, mai exista o varianta, ii poti destainui sentimentele tale pentru el, cine stie poate ii plac si fetele mai timide, nu ai nimic de pierdut stiind ca mai sunt o gramada de baieti care te asteapta. Toate la timpul lor si succes!
Mulțumesc E un sfat foarte bun, am să încerc să fac așa. :*
Eterna problemă în care fetele cuminți sunt înnebunite de "băieți răi" după care sfârșesc dezamăgite în dragoste...
Vorbiti pe mess, poate acolo ai tupeu . Nu cred ca trebuie sa faci nimic ca sa te placa, adica, stii? Trebuie sa te placa pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce vrei sa devii!
Procedează în felul următor:
Te imbraci in fustă cu talie înaltă, neagră; o camașă albă mulată și pantofi negri cu toc.
Părul ți-l prinzi bob.
Ruj rosu din belșug.
Te duci la el într-o pauză și ii șoptești la ureche să vină după tine. Dacă te întreabă unde mergeți, îi spui că o să merite.
Îl conduci într-un loc ferit de ochii lumii, tu mergând in fața lui.
Când ați ajuns la destinație, vă așezați pe o bancă și iți aprinzi o țigară. Dacă și el fumează, te întorci cu fața la el și îi ceri să-ți aprindă țigara.
Tragi un fum, iți lași capul pe spate și îl intrebi pe un ton serios:
"Ce părere ai în legătură cu posibilitatea utilizării vidului drept un mediu de superconductivitate în prezența unui câmp magnetic de 10^6 Tesla si temperaturi de miliarde de grade Kelvin?"