Hei, desi nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu in postura ta cand ma aflu in prezenta unui baiat, am un sfat de dat: am observat ca baietilor le place increderea, pune-te putin in locul lui, daca te vede mereu asa stanjenita cand esti in preajma lui, iti dai seama ca va crede ca nu esti serioasa sau esti o disperata care nu stie cum sa se bage in seama si incearca sa faca pe mironosita (am vazut cazuri si cazuri d-astea). Ce trebuie sa faci e sa incerci sa fii stapana pe persoana ta, arata-i ca nu te intimideaza sau trateaza-l cu indiferenta, poate va ajunge el sa umble dupa tine. Totodata, mai exista o varianta, ii poti destainui sentimentele tale pentru el, cine stie poate ii plac si fetele mai timide, nu ai nimic de pierdut stiind ca mai sunt o gramada de baieti care te asteapta. Toate la timpul lor si succes!
Vorbiti pe mess, poate acolo ai tupeu . Nu cred ca trebuie sa faci nimic ca sa te placa, adica, stii? Trebuie sa te placa pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce vrei sa devii!
Mulțumesc E un sfat foarte bun, am să încerc să fac așa. :*
Eterna problemă în care fetele cuminți sunt înnebunite de "băieți răi" după care sfârșesc dezamăgite în dragoste...
Procedează în felul următor:
Te imbraci in fustă cu talie înaltă, neagră; o camașă albă mulată și pantofi negri cu toc.
Părul ți-l prinzi bob.
Ruj rosu din belșug.
Te duci la el într-o pauză și ii șoptești la ureche să vină după tine. Dacă te întreabă unde mergeți, îi spui că o să merite.
Îl conduci într-un loc ferit de ochii lumii, tu mergând in fața lui.
Când ați ajuns la destinație, vă așezați pe o bancă și iți aprinzi o țigară. Dacă și el fumează, te întorci cu fața la el și îi ceri să-ți aprindă țigara.
Tragi un fum, iți lași capul pe spate și îl intrebi pe un ton serios:
"Ce părere ai în legătură cu posibilitatea utilizării vidului drept un mediu de superconductivitate în prezența unui câmp magnetic de 10^6 Tesla si temperaturi de miliarde de grade Kelvin?"