| xXllulluXx a întrebat:

Heii TPU! Va rog ajutati-ma si pe mine.....Sunt intr-o mare incurcatura : mie imi place de un baiat,cu care nu prea vb in realitate,mai mult pe fb happy.Cel mai bun prieten al lui ne este prieten comun, cum ar veni, care cred ca ma place pe mine. Acest prieten "comun" mie imi tot zice cum ca nu am sanse cu baiatul care imi place mie, iar aceste(cel pe care im plac) uneori imi da de inteles ca s-ar putea sa ma placa, uneori nu. Ce sa fac? Merita sa imi incerc norocul cu el? daca da cum si ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Florian_Nicolae_1993 a răspuns:

Vorbeste cu prietenul comun sa va intalniti undeva: la o cafea/ in club/ in parc oriunde vrei

| Aditzu a răspuns:

In primul rand incearca cu acela pe care il placi tu. initiaza o conversatie pe messenger, facebook sau mesaje pe telefon si spune-i ca il cam placi si intreaba-l daca sentimetul e reciproc si ar dorii sa incepeti o relatie.
daca zice nu, sau afli din surse sigure ca nu te place, DESII iti da uneori semne ca da, incearca cu prietenul comun. s-ar putea sa fie o alegere mai potrivita. spune-i ceva de genul "ai dreptate, nu o sa mearga intre mine si x(baiatul de care iti place)." si pnm..lucrurile o sa decurga de la sine. propune-i lui sa v-a cunoasteti mai bine si posibil sa aveti o relatie. BAFTA

| xXllulluXx explică (pentru Aditzu):

Am uitat sa mentionez k el stie ca il plac happy

| sayWhaaat a răspuns:

Daca stie ca-l placi si nu face nimic, e clar, nu ai sanse cu el! happy

| JustRoxanne a răspuns:

Daca stie ca-l placi si nu ti-a zis ca te place si el, inseamna ca sentimentul nu e reciproc. Probabil, el te vede doar ca pe o amica happy