| stefany99 a întrebat:

Heii! uitati ce este mie imi place de un baiat si el aseara s-a dus la bowling cu vara mea si cu mai multi prieteni.eu cu vara mea nu ne intelegem deloc bine.si lui cred ca ii place de ea pentru. ca i-a dat un ursulet aseara, iar lui varu meu care e fratele lui varamea ii spune cumnate. mie imi place foarte mult de el. dar este mai mare ca mine. el ma considera sora lui mai mica.de fapt joaca in 2 tabere.ba vine la mine si neintelegm foarte bine ba la vara mea. cesa facin cazul asta? plz raspuns urgent. funda:X

4 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pai nu prea ai ce face din moment ce nu iti da semne clare. E clar ca ii place de verisoara ta,probabil au si o relatie,din moment ce ei i-a dat semne, i-a facut un cadou. Fratele ei ii spune cumnate, deci chiar il vrea ca ei doi sa aiba ceva serios! Sau poate ca ii spune la misto. Oricum tu, nu mai pune la suflet nimic! Chiar daca vine, sta de vorba cu tine, dar atat! Fi tare, nu mai pune botul. El este mai mare, stie ce vrea! Bafta multa

| lolly a răspuns:

Trebuie sa il atragi tu in tabara tahappy. Petrece mai mult timp cu el, si spune-i dupa ce simti pentru el, tine-l de mana si roaga-l sa-ti spuna sincer uitandu-se in ochii tai ce simte pentru tine! Insa eu cred ca o place pe vara ta daca i-a dat un ursulet (: adica nu-i dai asa ceva oricarei persoane.incercarea moarte nu are, merita sa incerci! Bafta!

| stefany99 explică (pentru LaLaLaLoveAlex):

Nu prea cred ca vrea sa stea cu ea.ca din vara tot ii place de ea si doar atat.si ii spune cumnate din cauza unei alte intamplari.eu ma inteleg suuuper bine cu el si tot ne pupam pe obraz.el cred ca ma considera o sora mai micasi atat.mersi de raspuns:*

| stefany99 explică (pentru lolly):

Eu sunt cam rusinoasa si nu pot sa ma duc direct la el.pentru ca el poate o sa reactioneze ciudat deoarece este mai mare si eu mai mica.si nu as vrea sa stau cu el pentru ca sun prea mica pentru un prieten.l-am tinut de multe ori de mana si se uita la mine.dar acum nu stiu cum.cu vara mea cred ca e doar o joaca.e o poveste lunga.el o place din vara, dar vara mea e cu 1 an mai mare ca mine.si el are 18 deci...nu stiu acum.mersi de raspuns:*:*:*