Ati putea sa mergeti impreuna la parinti si sa le explicati ca ati crescut, v-ati maturizat si ati inteles ca intre voi e iubire si ca totul a fost o neintelegere. Dar mergeti amandoi si dovedi ca sunteti responsabili. Bafta!
Salut,
Banuiesc ca daca a iesit urat, stiu parintii tai ce stiu. Se tem sa nu se repete scena, ca sa nu te mai vada in starea in care ai fost.
E o traire de moment, nu poti sa faci un scandal, o cearta monstru cu cineva, si apoi sa stergi totul cu buretele. Stiti amandoi ca se poate repeta oricand, dar alegeti sa ignorati asta, lasandu-va purtati de val.
E mai bine sa va vedeti de vietile voastre. E dureros, dar pe termen lung, e cea mai buna solutie.
Asa o sa fi fac! Am realizat si eu ca n-are rost sa merg mai departe cu el, tinand cont ca mama lui e prea "obsedata". Multumesc mult de sfat!
Stii faza e ca: nu conteaza parintii,traiesti cu el,dar atata timp cat stati sub acoperisul lor, va hraneste etc, nu aveti ce face! Nu puteti fugii amandoi! Mai asteptati un timp, apoi le spuneti parintilor ca nu puteti sta unul fara celalalt, pana la urma vor intelege!
Pai nimic nu poate sta in calea dragostei in afara de parinti Nu`i asa Fa., ceea ce crezi
HappynewCenusa întreabă: