Stai linistita gandeste-te la persoana iubita si iti va trece in scurt timp.
Cica oamenii sunt de fapt bisexuali, dar educatia primita ii orienteaza catre sexul opus. Nu te gandi prea mult la asta.
Mai stai catia ani ca sa escoperi daca chiar ai o problema sau a fost doar ceva trecator si daca vezi ca atractia persista mergi la un psiholog. prietenul tau ar trebui sa te inteleaga, iar tu daca il iubesti enorm o sa incerci sa fii atrasa doar de el
Faya este ca am avut o relatie si cu o fata si mi+a placut Ş3, dar cu iubitul meu e speciala relatia si nu ma pot decide sunt intre.
Dar de ce sa scapi... intreaba-l pe iubitul daca ar dori sa te vada cu una in pat facand prostii... stai linistita se va duce pe parcurs aceasta iudatenis. Din punctul meu de vedere nu o vad ca un defect.
Am fantezii cu o alta fata si iubitul meu... intr.un fel ma simt atrasa de chestia asta si ma exicta poate e ciudat dar nu cred ca mai sunt fete asa sau cel putin nu am vazut
Cum sa nu! Am observat ca anul asta e moda sa fi gay, bi, lesbi... asta poate din cauza ca ne este frica de dezamagire, despartire sau cautarea partenerului perfect stabil. Omul (ma refer doar la unii) e genul care doreste un partener din prima incercare.