| qMiew a întrebat:

Heiii happy. Am si eu o intrebari adresate baietilor, dar si fetele isi pot da cu parereawinking.
1.Cum considerati o fata care fumeaza? Dar una care nu fumeaza?
2.Va plac fetele timide sau cele nebune rau de tot?hee hee
3. Cele greu de cucerit sau usor?
Multumesc! happy
Acord funditabatting eyelashes

7 răspunsuri:
| KeporLove a răspuns:

1 Nu as fii atras de o fata care fumeaza din contra am respins cateva fete din acest motiv. Stiu ca nu sunt persoane perfecte pe lume dar macar sa incerce sa nu fumeze ee banal. Una care fumeaza e mult mai ok.

2 Privind o prietenie cea perversa smug iar intr-o relatie cea timida pentru ca e mult mai intelegatoare si ii mai atrasa de romantism
3 Nu am intalnit asemena fete. adica nu mia pasat tot ce am facut am facut de la sine nu am numarat zilele sau saptamanile in care am flirtat cu ele

| IulianDBI a răspuns:

1.Indiferent asta, nu am nimic in potriva, e alegerea ei, viata ei.

2.Depinde, imi plac mai mult cele nebune care ma amuza, dar si cele timide tot odata, as prefera timide cu lumea care nu cunoaste bine si nebune cu prietenii si in pat, desigur.

3.Nici una nici alta, daca e prea usor e putin bleaga, daca e prea greu e cam incapatanata si o relatie e mai greu e "intretinut", nu exista un tip anume, bine eu iti zic dupa parerea mea, fiecare baiat are alte pareri, ce-l mai bine este sa fii tu insuti si cand cineva te place pentru ce esti cu adevarat atunci inseamna ca va potriviti.

| Neberius13 a răspuns:

1. Depinde, fumatul ca gest confera distinctie in anumite cazuri.
Unele persoane considera fumatul in sine ''s3xy'', ceea ce nu stiu ei e ca nu gestul in sine e ''s3xy'' ci faptul ca fumatul poate in anumite cazuri sa scoata in evidenta anumite aspecte, dar pot si sa ''ascunda in fum '' cum s-ar zice conferind un aer ''misterios'' uneori atragator... ( pentru detalii mai citeste si tu ca nu-ti face rau)
2. Asta depinde de personalitatea fiecaruia...
3. Greu, iar daca e genul de persoana care sa renunte usor, nu merita sa pierzi timpul cu el
Cu placere

| TifaLockheart a răspuns:

1. O fata care fumeaza iti zice ca e prea rebela, cea care nu a fumat niciodata ca e sechestrata de parinti. Cea care nu fumeaza, dar care a incercat da mergelaughing
2. Practic cele timide sunt placute sunt dragute, si chiar daca nu ai crede asta o fata timida care te cunoaste cu adevarat o sa-si arate o latura care te va suprinde placut. Cele nebune rau sunt nebune, desi pe astea le cuceresti repedelaughing

3. Cele greu de cucerit arata ca vor sa puna suflet, sa tina la tine. Celalalte ei bine eu un carnetel in care noteaza cati prieteni au avut

| St3fan3l a răspuns:

1.Daca fumeaza o consider fumatoare, daca nu fumeaza e nefumatoare.
2.Mai nebuna.
3.Nici una nici alta.

| qMiew explică (pentru St3fan3l):

Dar la 3 ce ai prefera?winking

| St3fan3l a răspuns (pentru qMiew):

Sa nu fie nici bleaga dar nici incapatanata.