| MadaMadalina1234 a întrebat:

Heiii. Buna TPU! Am o intrebare... Ce-ar trebui sa fac sa impresionez un tip care e acel gen SMECHER... Stiti voi de carewinking Si nu stiu daca el ma place cum o fac. Eu. Si i-am spus ca-l plac. Si stia deja. Acum nu stiu cum sa-l fac sa -l impresionez. Sincer nu ma uit doar la exterior. Ci si la interior! Doar ca el a fost numai cu tipe de a-7-a a 8-a ..Ma rog. Aa.da si a zis ca ma place doar ca prietena. si ca sunt amuzanta si de treaba.

Acum va intreb pe voi. Ce-ar trebui sa fac sa-l impresionez?

Răspuns Câştigător
| Laurentiu_4547 a răspuns:

De obicei tipi ăștia smecheri sunt cei care prostesc fetele și se folosesc de ele pentru ași atinge scopurile ( sex ) deci trebuie sa fi foarte atenta. El ți-a zis ca te place doar ca prietena și ca ești amuzanta, sa iți spun ceva prin răspunsul lui iți dai seama ca el nu te vrea ca pe o iubita și vroia sa iți spună într-un mod mai frumos ca nu ești genul lui, dar nu ii displace compania ta te vrea ca pe un prieten mai bine spun ''Friendzone'', nu prea ai ce face oricât te-ai zbate tu dacă el nu te place tot degeaba, părerea mea, poți sa te dai la el dar dacă ți-a spun ca te vrea ca pe o prietena, nu prea ai șanse. Poate te superi pe mine dar cam asta cred eu. Mult succes.

11 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Tipul smecher are toate sansele sa te foloseasca sa te minta si sa te insele.

De ce nu vrei tu sa impresionezi un tip dragut si de treaba in loc de unu smecher?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Deschide larg picioarele

| mirelaMirelutz a răspuns:

Incearca sa faci lucruri care le face si el(gen sa asc acelasi gen de music ect...)la unii merge

| Loreddana a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Tipul smecher are de asemenea toate sansele sa o satisfaca sexual. Cui ii mai pasa de relatii? Relatiile sunt o pierdere de timp. Sunt menite sa restrictioneze persoanele implicate si sa le limiteze orizonturile.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Loreddana):

Nu toate fetele sunt nimfomane ahtiate dupa... excrescentele sexuale ale partenerului. Dar mult succes tie cu gandirea asta.

Satisfacerea fetei nu se face cu smecherie, se face cu inteligenta. Nu e suficient sa ai cu ce ci sa stii cum sa faci fata sa se simta dorita nu sa se simta un obiect in care ejaculezi.

La revedere.

| darrio2007 a răspuns:

Nu sunt SMECHER dar sa stii ca pe mine m-ai impresionat cu poza care o ai la avatar.

| 1DeadMemories a răspuns (pentru Loreddana):

Bravo!
Satisfacerea unei pustoaice din clasele primare e foarte recomandata in acest caz.
Habar nu aveti sa va limitati raspunsurile in functie de user si varsta lui. Acum fatuca asta deja se gandeste la urmatoarea intrebare :"Buna TPU, am 13 ani, daca fac sex cu tipu smecher, o sa se uite la mine?"

RUSINE!

| robyrdv a răspuns:

Tipul e un bad boy ahhh e usor arata ca nu esti disperata de el si joaca-l pe degete putin timp pana isi da seama ca nu esti doar o fata de treaba du-te la el la banca si fa apropouri un pic mai perverse dar nu foarte perverse, pupal din niciun motiv clar va fi surprins si incitat sa fiti impreuna

| Borsko a răspuns:

Sinucide-te

| Love4Music a răspuns:

O sa iti seama pe masura ce cresti si dai cu capul, tipii smecheri sunt sortiti pierderii iar fetele ca tine sfarsesc sa fie inselate.
Dar cine stie poate acel baiat e diferit, daca da inseamna ca e unic.

| NoNameexd a răspuns:

Genul asta de baieti, nu ar trebui sa te atraga, pentru ca o sa te faca sa suferi. Daca este "smecher", cum zici tu, fii sigura ca o sa mai fie cu inca vreo 2-3 fete si daca mai pui si suflet, e teroare.Ramenti prieteni, apreciaza totusi ca ti-a zis in fata ca te place ca prietena.Bafta!