Ciudat e ca voi ca fete aveti avantajul asta. puteti sa-i spuneti baiatului ca va este drag,si el sa o ia ca pe o declaratie frumoasa,si oarecum sa se simta "obligat" sa va cunoasca si sa va dea o sansa. In sens invers nu prea merge, in sensul ca un barbat, 8 din 10 baieti care fac asta sun refuzati, si e si normal sa se intample asta, mai ales daca sentimentul nu e reciproc.In ultimul timp,societatea a creat barbati care sunt tot mai putin siguri pe ei, si tot mai multe relatii apar nu din flirtul barbatului sau din curtat, ci din acceptarea unei.propuneri sa zic. Ne e sila sa mai fim cuceritori,si apoi ne e teama. Lucrurile n`or sa se intample ca in filme,comedii romantice,in care scapa ceva pe jos sau mai stiu eu ce,si asa va indragostiti,asadar trebuie sa faceti lucrurile sa mearga,mkr da-i ocazia sa te cunoasca,sa vada cum esti,vezi pe unde merge si intamplator fi si tu pe acolo,daca iti place de la distanta,nu inseamna cati place si de aproape,asa ca e si in avantajul tau daca il cunosti cu adevarat! Toti avem iubiri secrete, dar daca crezi ca se merita, prezinta-te
Stiu cum e ...
Mereu cand avem ocazia de a face cel mai mare pas, pur si simplu ne panicam degeaba! Fara sens!
Te-ai gandit ca poate daca i-ai spune ca il placi ar fi cel mai fericit om din lume
Poate si el vrea acelasi lucru da` nu poate sa iti spuna :d
Cand il mai vezi, Pur si simplu, FA-O! ADica. ce ar putea sa se intample asa rau? :-s Doar nu o sa se crape pamantul in doua pentru asta si daca nu incerci nu vei stii niciodata ce ar fi putut sa se intample .
Bafta!
Buna TeeaBaang.
Te inteleg stiu cum e sa fii indragostita, sa iubesti sa nu stii cum sa-i spui. Daca esti atat de sigura ca el te place fa-ti curaj nu o sa se intample nimic, te asigur ca totul va fi bine. Indiferent ce fire ai, sensibila sau genul acela de tupeista.
sa ma anunti ce ai facut,
te pup:*
Unui baiat nu trebuie sa'i spui ce simti mai ales daca esti cu el pe parcurs trebuie sa'si dea el singur seama