| Mister9 a întrebat:

Vreau niste statusuri pentru tarfele care se baga in relatii x(. va rogbatting eyelashes

Pentru cel mai bun raspuns >: Fundaaa love struck

Răspuns Câştigător
| addalecsandra a răspuns:

Dragostea e ca iarba: o semeni,o cresti,si vine o vaca si strica totul.

ca tarfele sunt tarfe si vor fi pana-or muri!

ai dreptate draga mea poate i-ar sta mai bine cu tine, dar ce pacat ca tot la mine s-ar gandi si tot pe mine m-ar iubi.

Si ma barfesti de parca nu ai loc de mine Si-ti arat muie_|_ ca asta-i tot ce faci tu bine In topu tau, stiu, sunt prost situata Tu vrei s-ajungi sus d-aia esti prostituata.

Orasu` asta e plin de tarfe ce s-au vandut.

Doamne imi fac si cruce cand vad o tarfa cat de bine o duce.

Unde am scuipat nu mai pup las pe altele sa linga.

Javrele sunt invidioase, curvele geloase, martaloagele jegoase, va adunati mereu.ca sa ma barfiti la greu, dar va torn benzina`n gura! ...sa luati foc Futu`va`N Gura.

ca el ma iubeste tot pe mine stii, ia de la tine gratis tot ce nu-i pot eu oferii.

Multe barfe.multe tarfe.

Acum vii iar la mine ca tarfa care ai crezut ca te iubeste te-ai inselat.

Eu nevasta tu amanta, eu in casa tu prin geanta, iesi afara din castel sa raman doar eu cu el.

nu vezi ca el nu te vrea? nu vezi ca doar eu sunt iubirea sa?

o tarfa fara peste mult mai greu loveste ca-i un fel de tarfa cu cap.

sa nu te atingi de ce-i al meu...ca stii ca si mata blanda zgarie rau!

si imi apar iubirea ca un diamant n-o sa las niciodata un gunoi sa-mi ia ce mi-a fost dat!

FUNDAAAAAAAAA? :X

6 răspunsuri:
| elenyss a răspuns:

Grow up! (asta era sfat pentru tine.)

| simo_8168 a răspuns:

Atâtea fi? e într-o singura persoana, ma mir ca n-ai explodat de-atâta „ faima „

| Laurentiu_1060 a răspuns:

Sa va f happy

| razekery a răspuns:

Valorezi zero lei fa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Găsim speranţa, într-un răsărit de soare iar dacă viaţa ne loveşte, noi dăm şi mai tare. Certuri şi-mpacari au devenit chestii banale, că ne iubim ca nebunii călcând orgolii-n picioare.

| Mister9 explică (pentru simo_8168):

Pff.invata sa scrii prima data...si am cerut raspunsuri, dar daca nu ai.un sfat : Taci dracu!laughing si.inca ceva, in intrebarea mea nu e vorba despre faima.asa ca oh go on.