Ar trebui sa discuti cu el, poate isi va da seama si daca tu simti ceva pentru el mai tarziu ai sa regreti ca nu i.ai mai dat o sansa ( desi el iti daduse 3 ). Cred ca daca este atras de tine cu adevarat si tine la tine te va intelege daca ii explici, si probabil ve.ti avea o relatie de lunga durata. Succes! :*
Da, trebuie sa-l uiti. Stii cum se zice? Nemultumitului i se ia darul! Ai avut 3 ocazii sa fii cu el si ai facut prostia sa nu accepti (probabil pentru ca iti era teama). Acum s-a intors roata si ai vrut tu, insa el nu mai vrea. Este firesc... Uita-l si cauta pe altcineva :*
Iai cerut prietenia? adica cum?)) e vb de amici sau de faptul ca ati fi impreuna?
Eu zic sa nu renunti daca il iubesti cu adevarat... Mai incearca ca nu ai nimic de pierdut
Mai bine uita-l...ori se joaca ori nu stie ce vrea... si daca te voia cu adevarat era totu bine in continuare
Intr.adevar l.am refuzat pentru ca am crezut ca face totul la caterinca..deoarece cu un an in urma eu ii cerusem prietenia si a spus nu.iar apoi a facut misto de mine
AlexEjmecheru întreabă: