| Deutsa17 a întrebat:

Heiiiihappy...Am si eu o intrebare. Cati dintre voi ati mai avut ``o iubire interzisa de parinti`` si cum a fost ati renuntat? ati mers inainte? cum ia-ti convins? helppp

19 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Eu happy Cu tenacitate și răbdare!

| crissa20 a răspuns:

Eu am avut si a fost o mare prostie, am stat cu el 1 ani jumate! o perioada de chin pentru amandoi, el inainte sa fie cu mine avea multi prieteni, se ocupa cu afaceri ilegale, iesea foarte des pe strazi, neglija scoala..etc! eu la polul opus o fetita cuminte, silitoare, din familie buna..etc..ai mei nu erau de acord, ne intalneam pe ascuns, el a renuntat la tot ce facea inainte si incerca sa fie ca mine, sa se apropie de idealul de baiat pe care si-l doareau parintii mei pentru mine! dar pentru ei trecutul nu a putut fi sters, ei nu puteau concepe ca un om se poate schimba doar de dragul unei persoane! Cand au aflat de mine si de el nu ma mai lasau deloc sa ies din casa si daca ieseam trebuia sa le promit ca nu mai sunt cu el si chestii din astea! I-am mintit ca sunt cu un prieten de-al meu foarte bun( ii minteam ca am o relatie cu el, doar ca sa pot sa ma vad cu celalalt).o perioada mi-a fost bine asa si acceptam situatia! ma simteam prost ca trebuia sa mint, simteam totul ca pe o povara! am incercat sa ma despart de el, dar nu am reusit! insa totul s-a terminat cand am plecat din oras intr-o vacanta ceva imi lunga si atunci am putut sa renunt la el, mi-am schimbat nr de tel, i-am zis sa nu ma mai caute si totul s-a terminat! La scurt timp am aflat ca el a renuntat la scoala, nu s-a mai dus la lucru, s-a casatorit, are un copil si traiesc destul de greu! Deci in concluzie, parintii mei au avut dreptate nu poti schimba o persoana, vechile obiceiuri tot raman! Acum sunt cu un baiat pe care il accepta ai mei, avem o relatie de 3 ani si ne iubim enorm!

| tinutzamariutza a răspuns:

Sincer vorbind la mine e fix aceasta problema a fost, si eu am aproape 4 ani de cind am luptat impotriva parintilor, si nu am renuntzat niciodata, parerea mea este ca nu trebuie sa renunti, fii fericita alaturi de el si parintii o sa intaleaga ca fericirea ta este in el, nu te da batuta..lupta pina la urma..ai mei deja au inteles...)))

| FataSensibila a răspuns:

Buna
eu am avut si am tras tare de relatia noastra si am incercat chiar si imposibilul ca sa le demonstrez parintilor ca prietenul meu este cel potrivit pentru mine
acum nu demult ne-am despartit si mi-am dat seama ca din pacate parintii mei aveau dreptate.
daca treci printr-o astfel de situatie ar fi mai bine sa cantaresti situatia pe toate partile si sa fi sigura ca cel de langa tine merita sa lupti inainte de a incepe un razboi ca sa zic asa cu parintii tai(cum am facut si eu) pentru ca mai tarziu s-ar putea sa-ti para rau.
Dar daca tu crezi ca merita atunci lupta pentru ca dragostea invinge mereu si parintii vor intelege pana la urma.
bafta
si sper sa ai mai mult noroc ca mine

| Deutsa17 explică (pentru tinutzamariutza):

Ma bucur.:* la noi e de vreo 6 luni povestea asta sunt cu el de una si o luna. sper sa reusim si noi o:3

| Deutsa17 explică (pentru crissa20):

...e bine ca ai trecut peste.

| Deutsa17 explică (pentru FataSensibila):

Pariti lui sunt contra din cauta etniei...sad in el am gasit persoana potrivita sincer nu multi sunt ca el e diferit... mi.a demonstrat ca ma iubeste sad

| mona a răspuns:

Am avut o astfel de iubire interzisa, parintii chiar daca stiau si nu au fost de acord m-au lasat sa ma,, trezesc la realitate,, si asa a si fost[eram majora oricum faceam ce vroiam]

| tinutzamariutza a răspuns (pentru Deutsa17):

Principalu e sa nu te dai batuta.e viata ta nu a parintilor.tu decizi.

| Smile3 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat, dar nu sundt deloc de acord cu chestia asta! ..De ce sa renunti?!(adica da, sunt parintii tai iti vor binele, dar asta nu inseamna ca mereu stiu CE este bine!).I-ati inima in dinti si spune-le ca tii la el si ca nu ti se pare normal sa hotarasca ei pentru tine! ..Si chiar daca ar face urat, DE CE sa intrerupi relatia?!(daca tu chiar tii la tip!)..Pana la urma, de la o varsta anume,(nu neaparat 18!), tu poti decide singura ce sa faci cu viata ta, iar ei n-ar trebui decat sa te sfatuiasca si sa-si dea cu parerea! ..Parerea mea!happy

| Alexandru0007 a răspuns:

Am avut si am continuat.e viata mea, greselile mele, invat din ele daca e cazul

| FataSensibila a răspuns (pentru Deutsa17):

La mine parintii mei au fost contra...si tot din cauza etniei(este tigan)
daca ti-a demonstrat ca te iubeste si esti sigura de acest lucru atunci luptati impreuna si nu va dati batuti
bafta

| crissa20 a răspuns (pentru Deutsa17):

Da, iti urez sa treci si tu peste si sa fie bine:*

| Deutsa17 explică (pentru Smile3):

A incercat le-a zis detoate si nimic ca ei nu sunt dacordcrying..momentam vad ca nu il intereseaza dar nu stiu pe parcurs ce va fi cat va rezista>straight face

| Deutsa17 explică (pentru FataSensibila):

Luptam dar nu se stie pana cand...straight face

| Smile3 a răspuns (pentru Deutsa17):

Incearca sa-l convingi sa va intalniti pe ascuns...Sau du-te la parintii lui si spune-le catu ii respecti, dar il iubesti si vrei sa fii cu el! spune-le sa se gandeasca si la ce vrea el si chestia aceea care ti-am spus-o mai dev: Stiu ca voi ii vreti binele dar nu intotdeauna stiti, ca orice om, ce e bine! O safie impresionati!happy

| Deutsa17 explică (pentru Smile3):

Ne vedem si nu neaparat pe ascuns..stiu multi k noi inca suntem impreuna. am incercat si faza sa ma duc sa le zic la ai lui mie ca mi-i si iaulaughing)prima data cand au zis ai lui eu a fost cea care a vrut sa renuntam dar el a zis ca nu ca rezolva el si vad ca pot sa le zic si minuni ca tot ca ei fac... am stat si m-am gandit si i-am zis ca pana ala urma nu traieste cu parintii. Nu prea ii mai ia in seama. Incet incet il dau dupa mine:*

| Deutsa17 explică (pentru Deutsa17):

Dupa am incercat era o virgula,,,,,

| Smile3 a răspuns (pentru Deutsa17):

E bine atunci...Incet incet o sa se rezolve!winking