Si eu aveam sanii miki, dar s-a rezolvat cu timpu, daca vr sa vb p mes trimite-mi id tau in mesaj privat ok?
Uite, faza asta cu cresterea sanilor tine de dezvoltarea ei si stai linistita ca ii va creste. dar daca vrea sa se grabeasca spune-i ca ar cam trebuii sa se bucure de copilarie si pana la urma o sa-i creasca. este un lucru normal. FUNDA?
Ocupatiile copiilor de 12 ani. ma rog.
Asta va intereseaza pe voi acum? Ar trebuii sa va intereseaza scoala si joaca, ca doar sunteti copii, nu adulti sa va preocupe asa ceva.Eu la 12 ani eram prea preocupat sa ma joc fotbal in spatele blocului, dar cand vad copii de azi... Oricum, tine si de dezvoltarea ei, in timp ii vor creste sanii, toate la timpul lor .
Nu e obligatoriu sa ii creasca ca si celorlalte fete.
Fiecare fata e unica in felul ei, poate ea asa trebuie sa ii aiba, mai mici!
Nu ai ce sa faci in privinta asta, decat sa astepte... cativa ani . pana la 18 ..va avea si ea.
E ceva normal, eu zic sa nu va mai ganditi la asta. nu e nimic rusinos avand in vedere varsta voastra!
15 ani? Daca cineva din generatia asta se dezvirgineaza la 15 ani, e un '' demodat '', '' un prost '', '' un copil copac ''. La ei maxim ii 13 ani, unele cazuri rare 14 ani.
Ce? Ai sani prea mici? Crede-ma ca o sa iti creasca si in unele cazuri mai mari ca fetelor care zici tu ca in momentul actual ii au mari. Oricum cresc odata cu varsta si nu ai ce sa faci sa creasca mai repede sau mai mari decat sa astepti.
Tu vorbisi? tu din ce generatie faci de ras? pardon, faci parte
Intra pe mes, sau trimite-mi inca o data id-u tau poate nu ai scris bine
AndrewTate7789 întreabă: