Trebuie sa intelegi diferenta dintre virtual si real. Nu am sa te judec, desi as fi tentata sa fac asta, pentru ca nu am dreptul. Tu nu-l cunosti, tu te`ai indragostit de o iluzie, de imaginea pe care el vrea sa o arate - nu stii cum e el in realitate, cum reactioneaza, cum se comporta, cum e cand este nervos sau fericit, nici nu ai de unde sa stii macar daca tot ceea ce ti-a spus despre el e adevarat, desi tu poate il crezi 100% trebuie sa fii realista si sa-ti dai seama ca e practic imposibil sa crezi tot ceea ce`ti spune o persoana cu care n`ai vorbit fata in fata niciodata. Gandeste`te daca el te inseala intr-un joc... pai in realitate cum ar face? O persoana care are cancer si mai are putin de trait nu sta sa agate fete pe net si sa le prosteasca cu miniciuni cu " te iubesc ". Nici tu nu il iubesti, dar probabil esti indragostita de imaginea pe care el si`o face si iti place sa crezi ca tot ceea ce spune el si modul in care te face sa simti, dar pana la dragoste, mai ales ca nu v-ati vazut niciodata e mult, crede`ma. Zambetul pe buze, parul` pe spate, o doza mare de incredere si iti poti gasi foarte usor un baiat si in realitate.
P.S.S: si bro mi-a spus ca m-a mintit, ceea ce din nou, stiam, pentru ca arata foarte sanatos.
Asta stiam si eu -.-'' vreau un SFAT x.x
Pai daca stii, de ce nu ai rupt legatura cu el? Ignore pe mess, facebook, etc etc. Adio dai Delete.
Serios acum. Unul care te minte ca are o boala terminala, cum e cancerul in acest caz, are nevoie de un psiholog sau chiar psihiatru. Nu prea sta bine cu capul.
Draga mea sti ce as face eu in locul tau l-as lasa daca este un misogin si un porc si nu stie sa te pretuiasca mai bine sa nu te aiba. Sfatul meu e s-l uiti stiu ca va fi creu dar mai bine suferi acum decat mai tarziu. Bafta.