| SweetKidoo a întrebat:

Helăău :3.in primul rand-multumesc mult că citiţi asta, este
important pentru mine :*
Treaba stă în felul următor: am cunoscut un tip, e super de treabă şi ne înţelegem perfect. Mi-a şi spus că e îndrăgostit de mine şi că ar vrea să fie ceva între noi..dar faza e că el a rămas o dată repetent straight face. pentru mine nu contează acest lucru şi din câte am observat nici pe alţii. adică e cum a fost şi înainte de acest "incident?". doar că de multe ori m-am gândit cum vor reacţiona părinţii mei când vor alfla că sunt cu unu care e repetent. adică ştiu că sună penibil straight face dar mna...nu toţi avem părinţi perfecţi laughing. revenind la ce am vrut să vă întreb big grin-- cum ar trebui să le spun şi cum aş putea să evit un posibil "scandal de familie" ( aşa îl numesc eu laughing ) şi cum să îi fac să înţeleagă că e un băiat normal, fără probleme (gen droguri ), pentru că sigur o să îmi spună că nu are educaţie dacă a rămas repetent etc...
Mulţumesc încă o dată că aţi citit şi sper că o să mă puteţi ajuta :* şi da-- primiţi şi fundiţăăă :3

Răspuns Câştigător
| xanderblackx a răspuns:

Bun bun bun... in prima faza te-as sfatui sa-ti vezi de scoala, ai timp si de relatii, dar cum nu o sa asculti fi atenta. incerci cateva zile sa le intrii in gratii parintilor pe modul brut (pe mama ta o ajuti mai mult in treburile casnice sau ma rog incerci sa abordezi subiecte pe placul ei, fi de acord cu ea in tot ceea ce spune, fa-o sa aiba incredere in tine, sa te vada implicata in viata lor, descurca-te bine la scoala, povesteste-i de scoala de colegi de baiatul asta---compatimeste-l etc. pe tatal tau abordeaza-l cu subiecte "tari", incearca sa pari serioasa, nu spun ca nu ai fi, abordeaza si cu ela celeasi subiecte legate de scoala, spune-i planuri de-ale tale, fi de acord cu el... apoi cand ii prinze pe amandoi, "pisiceste-te", fi fetita lor draguta si cuminte, sa nu uiti sa aduci in subiect ce colegi minunati ai, incluzandu-l si pe respectivul, ce profesori ai, ce realizari ai la scoala ce esti in stare sa faci, spune-le ca te-a ajutat colegul asta si etc etc etc) pana in secunda in care va veni la tine acasa intr-o zi pe motiv ca il vei ajuta la teme sau te va ajuta intr-o problema la care el se descurca minunat si tu mai putin, asa il vor cunoaste si ai tai si poate-si vor da seama ce fel de baiat este. cam atat, dar necesita ceva timp sa faci toate astea si crede-ma ca functioneaza. DAR, in continuare sunt de parere ca ar trebui sa o lasi moale cu relatiile la varsta asta. numai bine. daca ai intrebari, te ascult

6 răspunsuri:
| Alexaa_4438 a răspuns:

Mai intai daca e sa ai o relatie cu el vezi si tu ce fel e, daca este serios, daca ii pasa cu adevarat de tine si dupa ceva timp ai putea sa-l prezinti parintilor.Ca de spus poate spune multe.Acum nu stiu de ce a ramas repetent, poate a avut probleme serioase, dar in general, genul asta de baieti nu sunt de mare incredere.

| AndyLavy a răspuns:

Pai explica-le care a fost faza, de ce a ramas repetent si poate vor intelege. Asta in cazul in care a ramas din cauza unui motiv mai serios..nu ca nu ar fi invatat ca daca le spui lucrurl asta nu ai nicio sansa. poti inventa o mica povestioara. dar intrebarea mea este de ce trebuie neaparat sa le spui ca a ramas repetent?

| xanderblackx a răspuns:

In primul rand vreau sa stiu ce varsta ai... sa stim exact in ce fel abordam treaba cu parintii

| SweetKidoo explică (pentru xanderblackx):

14 big grin

| xanderblackx a răspuns (pentru SweetKidoo):

Bun bun bun... in prima faza te-as sfatui sa-ti vezi de scoala, ai timp si de relatii, dar cum nu o sa asculti fi atenta. incerci cateva zile sa le intrii in gratii parintilor pe modul brut (pe mama ta o ajuti mai mult in treburile casnice sau ma rog incerci sa abordezi subiecte pe placul ei, fi de acord cu ea in tot ceea ce spune, fa-o sa aiba incredere in tine, sa te vada implicata in viata lor, descurca-te bine la scoala, povesteste-i de scoala de colegi de baiatul asta---compatimeste-l etc. pe tatal tau abordeaza-l cu subiecte "tari", incearca sa pari serioasa, nu spun ca nu ai fi, abordeaza si cu ela celeasi subiecte legate de scoala, spune-i planuri de-ale tale, fi de acord cu el... apoi cand ii prinze pe amandoi, "pisiceste-te", fi fetita lor draguta si cuminte, sa nu uiti sa aduci in subiect ce colegi minunati ai, incluzandu-l si pe respectivul, ce profesori ai, ce realizari ai la scoala ce esti in stare sa faci, spune-le ca te-a ajutat colegul asta si etc etc etc) pana in secunda in care va veni la tine acasa intr-o zi pe motiv ca il vei ajuta la teme sau te va ajuta intr-o problema la care el se descurca minunat si tu mai putin, asa il vor cunoaste si ai tai si poate-si vor da seama ce fel de baiat este. cam atat, dar necesita ceva timp sa faci toate astea si crede-ma ca functioneaza. DAR, in continuare sunt de parere ca ar trebui sa o lasi moale cu relatiile la varsta asta. numai bine. daca ai intrebari, te ascult

| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

Vorbeste cu el si pune-l la punct,e cel mai bine, pentru viitorul vostru daca nu vrei sa ajunga la curatat pe strada, sa o faca pentru voi, momentan ramai cu el nu iti va crea probleme, dar pe viitor intr-un apogeu al vostru ar trebui sa stii ce sa faci si ce vrei de la viata.

| moys a răspuns:

Eu unul as face altfel i-as spune parintelui mai de incredere (de preferat mama ) i-as spune ca a ramas repetent doar pentru ca te place si zi ca si tu il placi si o sa fie totul ok