Bun bun bun... in prima faza te-as sfatui sa-ti vezi de scoala, ai timp si de relatii, dar cum nu o sa asculti fi atenta. incerci cateva zile sa le intrii in gratii parintilor pe modul brut (pe mama ta o ajuti mai mult in treburile casnice sau ma rog incerci sa abordezi subiecte pe placul ei, fi de acord cu ea in tot ceea ce spune, fa-o sa aiba incredere in tine, sa te vada implicata in viata lor, descurca-te bine la scoala, povesteste-i de scoala de colegi de baiatul asta---compatimeste-l etc. pe tatal tau abordeaza-l cu subiecte "tari", incearca sa pari serioasa, nu spun ca nu ai fi, abordeaza si cu ela celeasi subiecte legate de scoala, spune-i planuri de-ale tale, fi de acord cu el... apoi cand ii prinze pe amandoi, "pisiceste-te", fi fetita lor draguta si cuminte, sa nu uiti sa aduci in subiect ce colegi minunati ai, incluzandu-l si pe respectivul, ce profesori ai, ce realizari ai la scoala ce esti in stare sa faci, spune-le ca te-a ajutat colegul asta si etc etc etc) pana in secunda in care va veni la tine acasa intr-o zi pe motiv ca il vei ajuta la teme sau te va ajuta intr-o problema la care el se descurca minunat si tu mai putin, asa il vor cunoaste si ai tai si poate-si vor da seama ce fel de baiat este. cam atat, dar necesita ceva timp sa faci toate astea si crede-ma ca functioneaza. DAR, in continuare sunt de parere ca ar trebui sa o lasi moale cu relatiile la varsta asta. numai bine. daca ai intrebari, te ascult
In primul rand vreau sa stiu ce varsta ai... sa stim exact in ce fel abordam treaba cu parintii
Eu unul as face altfel i-as spune parintelui mai de incredere (de preferat mama ) i-as spune ca a ramas repetent doar pentru ca te place si zi ca si tu il placi si o sa fie totul ok
Mai intai daca e sa ai o relatie cu el vezi si tu ce fel e, daca este serios, daca ii pasa cu adevarat de tine si dupa ceva timp ai putea sa-l prezinti parintilor.Ca de spus poate spune multe.Acum nu stiu de ce a ramas repetent, poate a avut probleme serioase, dar in general, genul asta de baieti nu sunt de mare incredere.
Vorbeste cu el si pune-l la punct,e cel mai bine, pentru viitorul vostru daca nu vrei sa ajunga la curatat pe strada, sa o faca pentru voi, momentan ramai cu el nu iti va crea probleme, dar pe viitor intr-un apogeu al vostru ar trebui sa stii ce sa faci si ce vrei de la viata.
Pai explica-le care a fost faza, de ce a ramas repetent si poate vor intelege. Asta in cazul in care a ramas din cauza unui motiv mai serios..nu ca nu ar fi invatat ca daca le spui lucrurl asta nu ai nicio sansa. poti inventa o mica povestioara. dar intrebarea mea este de ce trebuie neaparat sa le spui ca a ramas repetent?