Te sărută apoi... nu știe dacă vrea să fie cu tine pentru că l-au rănit fostele? Sigur n-a fost invers?
Mă rog, nu e treaba mea, treaba mea e să-ți dau un răspuns la întrebări:
Încercă să discuți mai mult cu el prin facebook/messenger, să ieșiți pe afară... că doar e vară.
Pe scurt vorbește cât mai mult cu el, împărtășiți-vă unu altuia gândurile.
Dacă tot rămâne indiferent, clar așa va rămâne toată viața lui.
Și nu chiar, nu e o poveste lungă. ^_^
Nu-i invers, eu i-am zis din prima ca il plac. Pe mine ma enerveaza ca ma protejeaza, are grija de mine, cica tine la mine, vorbeste cu mine pe mess si in real parca n-as exista.
Ei bine, atunci spune-i că-l placi cu adevărat și că ți la el, și că vrei să fi-ți împreună... altceva nu prea văd ce poți face. Dacă chiar te place la rândul său, îți va da o șansă...
Multumesc pentru sfat.
Mă bucur că am fost de folos... măcar cu atât să pot ajuta. ^_^
^.^
E genu` ala. de "baietas"? Adica poate ii rusine de prieteni si nu vrea sa arate ca-i pasa, deci poate-i pasa.
Poate.
Daca iti permite varsta incearca sa il imbarligi cu fizicul. Innebuneste-l cu sarutari si apropieri erotice. Oricat l-ar fi ranit fostele, cand te vede in pielea goala uita!
Discuta cu el, vezi ce are de gand sa faca si dupa vedeti cum actioneaza, comincarea este ensentiala daca vrei sa ai o relatie.
Daca intr-adevar fostele l-au ranit, e normal sa aiba retineri! De aici si replica lui "nu e pregatit". Unele persoane chiar nu inteleg ca si baietii sufera!
De ce toata lumea judeca imediat baiatul cand vine vorba de greseli?
Acele "bla-bla-uri" urmate de indiferenta pot avea legatura cu aceeasi teama despre care vorbim... Adica, are momente cand e dispus sa fie cu tine si sa iti arate ca tine la tine dar apoi apare iar teama si indoiala.
Tocmai ca a zis ca vrea dar nu e pregatit.
Prietenul tău nu este obişnuit cu o relaţie adevărată. Eu cred că îi este greu să se manifeste în realitate cum se comportă pe internet. Dacă ai fost atentă ţi-a şi spus că el încă nu este pregătit de o relaţie... ce răspuns poţi vrea mai mult?
Ma,a zis ca vrea dar ca nu e pregatit. Aia nu inteleg eu.
Are motivele lui să nu se simtă pregătit.
Bine face că îţi spune:
Probabil nu înţelegi deoarece nu ţi-a spus motivele pentru care nu se simte pregătit.
Să-ţi spun eu câteva: nu vrea sau nu poate să aibă responsabilitatea pentru a se ridica la aşteptările tale, nu ştie ce ar trebui să facă pentru a menţine o relaţie, nu ştie cum să se comporte pentru a vă fi bine într-o eventuală relaţie saaaau chiar nu vrea să aibă responsabilităţi şi să se implice doar pentru a experimenta flirtul, un început de relaţie sau sexul...
Tu întreabă-l de ce nu se simte pregătit şi vezi dacă e vreunul dintre motive, poţi chiar să îi inspiri vreo idee, poate nici el nu ştie de ce nu e pregătit şi mai apoi să accepţi realitatea!
Baftă!
Pai spune-i ca-l placi si vezi ce reactie o sa aiba, restul cred ca te descurci
Spune-i in fata ceea ce simti! El te considera o joaca ( parerea mea ) si nu cred ca realizeaza ce simti sau cat de mult te raneste... Cred ca te place, dar ii e oarecum teama de ceva
Bine vaca mica:*!
:3
liliana77any întreabă: