| alexalexa2000 a întrebat:

Helău TPU.Îmi place de un băiat care cred că nici nu știe că exist(e de aceași vârstă cu mine și în aceași școală) și aș vrea să îmi fac curaj să-i zic că-l plac.Eu cunosc mai mulți din școală și mi-e să nu se răspândească în școală și să facă mișto de mine cei din clasa lui.Ce aș putea face? Dua fundă.

Răspuns Câştigător
| XAnonimaXAnonima a răspuns:

Daca el nu te cunoaste, iar daca tu ii vei spune sentimentele tale, esti sigura ca te va accepta?
Gandeste-te inainte sa-i spui asta.
Daca e genul de baiat care sa se laude ca a venit "x" sau "Y" si mi-a zis ca ma place, atunci zvonul cu siguranta o sa se raspandeasca si nu o sa-ti fie prea bine!
Pentru inceput ar fi cazul sa te asiguri ca e un baiat serios si capabil sa tina pentru el sentimentele pe care tu i le vei marturisi.
Sper ca te-am ajutathappy

4 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Problema ta este mai dificila pentru mine dar spun asa:sa faci un bilet in care sa scrii lucrurile acestea si sa il intrebi daca te place.Cand te mai intalnesti cu el ii dai hartia si ii spui sa o citeasca.Si tu pleci de acolo.Pauza urmatoare sau ziua urmatoare il intrebi daca ii place de tine.Incearca,sper sa mearga.Succes! O seara placuta in continuare!

| alexalexa2000 explică (pentru AdyAdeluş):

Păi,nu prea mă întâlnesc cu el și. el e la etajul 2, eu la 1. și mi-e că cei de acolo,din clasa lui,îi cunosc pe toți, și mi-e să nu aflesad. dacă era de la mine din clasă, mai ziceam, aveam curaj să-i zic, dar dacă nu...

| alexalexa2000 explică:

ăh..cam ai și tu dreptate.Dar na.

| Deeutza27 a răspuns:

Fa-ti curaj si spune-i, nu conteaza ce spun altii... doar asa poti vedea daca si el te place. Funda?big grin