Daca el nu te cunoaste, iar daca tu ii vei spune sentimentele tale, esti sigura ca te va accepta?
Gandeste-te inainte sa-i spui asta.
Daca e genul de baiat care sa se laude ca a venit "x" sau "Y" si mi-a zis ca ma place, atunci zvonul cu siguranta o sa se raspandeasca si nu o sa-ti fie prea bine!
Pentru inceput ar fi cazul sa te asiguri ca e un baiat serios si capabil sa tina pentru el sentimentele pe care tu i le vei marturisi.
Sper ca te-am ajutat
Fa-ti curaj si spune-i, nu conteaza ce spun altii... doar asa poti vedea daca si el te place. Funda?
Buna! Problema ta este mai dificila pentru mine dar spun asa:sa faci un bilet in care sa scrii lucrurile acestea si sa il intrebi daca te place.Cand te mai intalnesti cu el ii dai hartia si ii spui sa o citeasca.Si tu pleci de acolo.Pauza urmatoare sau ziua urmatoare il intrebi daca ii place de tine.Incearca,sper sa mearga.Succes! O seara placuta in continuare!
Păi,nu prea mă întâlnesc cu el și. el e la etajul 2, eu la 1. și mi-e că cei de acolo,din clasa lui,îi cunosc pe toți, și mi-e să nu afle. dacă era de la mine din clasă, mai ziceam, aveam curaj să-i zic, dar dacă nu...