Nooo, nu te place, te uraste.
Normal ca te place, probabil arati bine si i-ai atras atentia.
Oricum daca ti se adreseaza in halul ala este un nimeni si nu merita atentia.
Ori te place muult ori pe jumatate iar cealalta jumatate vrea sa te faca sa suferi su sa isi bata joc deci daca e de o varsta cu tine eu sugerez sa il intrebi frumos: buna am vzut ca tot. vrei sa. daca si tie iti place de el daca nu, ii poti spune tot frumos te rog lasa-ma in pace nu esti genul meu fundita?
Multumesc mult:*! As fi vrut sa-ti dau tie funda, dar nu stiu de ce, dar nu ma lasa! Oricum, multumesc mult!
La 14 ani ai o privire de vultur; cand il mai intalnesti, vezi sa nu te impiedici de placere.Sa crezi ca ba; face misto de tine.
Se da la tine. nu cred ca isi bate joc de tine, cred ca vrea sa fii iubita lui. daca nu il placi, spune-i sa te lase in pace ca nu esti interesata.
Daca fiecare cocalar te fluiera/ iti face cu ochiul si iti zice "bunaciune", pe tine chiar te intereseaza daca te place sau nu?:-|
Una e atunci când te place, te admiră și te consideră feminină, fină și frumoasă...și alta e când se uită la cu$u tău.
Tu de ce nu-i zici două, huh?
I'am spus, dar omul nu inceteaza...! De acum, parca o face intentionat, doar ca sa ma enerveze!