| Mariiiiiiiia a întrebat:

Hellllau~! Este un baiat din clasa alaturata care tot"ma urmareste" si cand trec, imi spune bunaciune si imi face cu ochiul.Ce as putea sa cred? Oare ma place?straight face

Răspuns Câştigător
| lastride a răspuns:

Nooo, nu te place, te uraste.
Normal ca te place, probabil arati bine si i-ai atras atentia.
Oricum daca ti se adreseaza in halul ala este un nimeni si nu merita atentia.

16 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Baietii de varsta ta zic si fac multe, doar ca sa para interesanti

| KnifeMihaitZaa a răspuns:

Ori te place muult ori pe jumatate iar cealalta jumatate vrea sa te faca sa suferi su sa isi bata joc deci daca e de o varsta cu tine eu sugerez sa il intrebi frumos: buna am vzut ca tot. vrei sa. daca si tie iti place de el daca nu, ii poti spune tot frumos te rog lasa-ma in pace nu esti genul meu big grin fundita?

| mona a răspuns:

,,te place,, e un fel de a spune, mai mult te vrea...

| Mariiiiiiiia explică (pentru KnifeMihaitZaa):

Multumesc mult:*! As fi vrut sa-ti dau tie funda, dar nu stiu de ce, dar nu ma lasasad! Oricum, multumesc mult!

| Mariiiiiiiia explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Mersi:*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te place.ii place doar exteriorul dar daca i-ar placea de tine si ca persoana s-ar adresa altfel

| Mariiiiiiiia explică (pentru anonim_4396):

Mersi pentru sfat:*!

| Etiene a răspuns:

La 14 ani ai o privire de vultur; cand il mai intalnesti, vezi sa nu te impiedici de placere.Sa crezi ca ba; face misto de tine.

| Voidwithin a răspuns:

Da urla hormonii in el

| food23 a răspuns:

Se da la tine. nu cred ca isi bate joc de tine, cred ca vrea sa fii iubita lui. daca nu il placi, spune-i sa te lase in pace ca nu esti interesata.

| Mariiiiiiiia explică (pentru food23):

Multumesc pentru sfathappy!

| raluk27 a răspuns:

Daca fiecare cocalar te fluiera/ iti face cu ochiul si iti zice "bunaciune", pe tine chiar te intereseaza daca te place sau nu?:-|

| food23 a răspuns (pentru Mariiiiiiiia):

N-ai pentru ce.

| h3r a răspuns:

Una e atunci când te place, te admiră și te consideră feminină, fină și frumoasă...și alta e când se uită la cu$u tău.
Tu de ce nu-i zici două, huh?

| Mariiiiiiiia explică (pentru h3r):

I'am spus, dar omul nu inceteaza...laughing! De acum, parca o face intentionat, doar ca sa ma enerveze!

| h3r a răspuns (pentru Mariiiiiiiia):

Dă-i pace, în lumea lui...