Mai bine il ignori tu o perioada ca sa-i dai o lectie si daca vezi ca tot nu reactioneaza, mai bine iti vezi de drumul tau decat sa suferi msi tarziu.
Ai grija de tine, ca se pare ca el nu are! Iar pentru treaba cu teapa.eu il strangeam de gat, nu stiu cum ti s-a scuzat, dar merita un scandal in toata regula.
Http://www.tpu.ro/......ece-aveam/ uite aici eu am postat-o zi-mi daca asa ti s-a intamplat da sa-mi rasp
Ar trebui sa ai o discutie mai serioasa cu el si sa ii spui ce are de gand, ii spui ce iti place si ce nu asa e cel mai bine
daca verzi ca nici dupa ce ati discutat nu se schimba. ii spui adio si gata
pooop sper ca am putut fi de folos:*
Buna! cred ca nu te place cu adevarat sau e putin rusinos! in realitate poate vrea sa fie cu tine, dar ii e rusine. am cunoscut en baieti asa. degeaba daca nu te place cu adevarat si cu rusinea. nu o sa faceti nimic. ar trebui sa vorbesti cu el si sa lamuriti totul. asa as face! CP
Ce spui tu e ca si coada de matura la avion.cum dracu sa ii fie rusine sa fie cu ea? trebuie sa fi putin nebun sa iti fie rusine sa fi cu o fata anume...treaba e simpla; ori e ori nu mai e! ce atat linciureala pe degeaba?
cel mai bine sa se vorbeasca ei pe bune despre problema si gata...sa stie fiecare pe ce drum o apuca si sa faca curatenie in ganduri si intre ei, ca asa oricum nu ajung nicaieri...auzi la ea "vrea sa fie cu tine dar ii e rusine", cred ca numa tu puteai sa zici asa ceva.