anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! am nevoie de o explicatie si de putin ajutor..de ceva timp mi-a picat pe un tip din liceu. vorbeam foarte mult pe mess/mesaje uneori ma si suna.happy el se despartise de prietena lui de o luna si din vorba in vorba am ajuns si la acest subiect si mi-a spus ca ar mai vrea sa stea o perioada singur. am zis sa nu fac vreo prostie si sa-i spun asa curand.a fost in excursie(vreau sa precizez ca e cu un an mai mare ca mine), iar cand s-a intors i-am spus ca imi place. i-am spus sa nu-mi raspunda acum si ca o sa vorbim. am deschis subiectul despre mesajul pe care i-l dadusem si. mi-a spus ca momentan nu vrea o relatie si ca DEOCAMDATA sa ramanem prieteni. happy ma gandesc ca sunt 2 posibilitati.1: ori a fost un mod frumos prin a-mi spune ca nu sau 2: mi-a spus adevarul si vom fi impreuna, dar nu acum. voi ce ziceti?happy chiar am nevoie de niste sfaturi. dau funda! va multumesc

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa nu fii dezamagita si sa te doara mai tarziu,sfatul meu e sa consideri ca a fost un refuz frumos,din partea lui.
Continua sa fii prietenoasa,se pare ca el inca nu si-a lamurit situatia cu fosta prietena,poate spera intr-o impacare,poate inca sufera din cauza ei,si cred ca a procedat foarte frumos spunandu-ti lucrul asta.
Nu vrea sa te amestece intr-o situatie care inca e neclara,ca sa nu suferi mai tarziu,e un gest minunat de fair play,respecta-i dorinta,dar nu te indeparta si nici nu-l presa cu insistente sau discutii.
Ai rabdare,nu poti sti inca nimic si pentru linistea ta,repet, considera ca te-a refuzat frumos.
Pentru ca daca e doar un refuz, o vei constata intr-un viitor destul de apropiat, iar daca e doar o amanare, tu vei fi cea care se va bucura, in final.

6 răspunsuri:
| NeneaGogu a răspuns:

In primul rand explica-mi ce ti-a picat? laughing a fost un gest foarte frumos din partea lui, aici trebuie sa lasi timpul sa decida, omul inca mai are remuscari si daca tu il grabesti s-ar putea sa ai surpriza ca in timpul relatiei sa te confunde cu fosta si nu o sa-ti "pice" bine

| andreia297 a răspuns (pentru NeneaGogu):

Este o expresie. greseala mea, am uitat ghilimelele happy.

| deliaa_5419 a răspuns:

Pai asta cu deocamdata prieteni o stiu si eu si sunt foarte confuza, imi zice ca acum doar amici si dupa imi zice ca o sa fie bine etc, ce sa cred? tu ce zici?(el are prietena cu care se cearta des si de fiecare data cand se cearta ma anuntabig grin)

| andreia297 a răspuns (pentru deliaa_5419):

Sincer? uneori chiar nu inteleg ce vor baietii sa spuna. el este singurul care stie ce simte, e singurul care stie ce poate sa faca. incearca sa ii fi aproape cand de cearta cu prietena lui, ca sa vada ca iti pasa si ca tii la el. happy

| deliaa_5419 a răspuns (pentru andreia297):

Oricum stie ce simt pentru el pentru ca ma fost impreuna si noi vorbim foarte deschis orice subiect...

| Ucenicul a răspuns:

Parerea mea e ca el inca tine la fosta. daca un baiat zice ca deocamdata ramanem prieteni e cam... oricum nu renunta daca tii la el. vorbeste. ia-l usor. fa-l sa se obisnuiasca cu tine. ca atunci cand nu o sa vorbiti sa i se faca dorwinking