Ca sa nu fii dezamagita si sa te doara mai tarziu,sfatul meu e sa consideri ca a fost un refuz frumos,din partea lui.
Continua sa fii prietenoasa,se pare ca el inca nu si-a lamurit situatia cu fosta prietena,poate spera intr-o impacare,poate inca sufera din cauza ei,si cred ca a procedat foarte frumos spunandu-ti lucrul asta.
Nu vrea sa te amestece intr-o situatie care inca e neclara,ca sa nu suferi mai tarziu,e un gest minunat de fair play,respecta-i dorinta,dar nu te indeparta si nici nu-l presa cu insistente sau discutii.
Ai rabdare,nu poti sti inca nimic si pentru linistea ta,repet, considera ca te-a refuzat frumos.
Pentru ca daca e doar un refuz, o vei constata intr-un viitor destul de apropiat, iar daca e doar o amanare, tu vei fi cea care se va bucura, in final.
Parerea mea e ca el inca tine la fosta. daca un baiat zice ca deocamdata ramanem prieteni e cam... oricum nu renunta daca tii la el. vorbeste. ia-l usor. fa-l sa se obisnuiasca cu tine. ca atunci cand nu o sa vorbiti sa i se faca dor
Pai asta cu deocamdata prieteni o stiu si eu si sunt foarte confuza, imi zice ca acum doar amici si dupa imi zice ca o sa fie bine etc, ce sa cred? tu ce zici?(el are prietena cu care se cearta des si de fiecare data cand se cearta ma anunta)
Sincer? uneori chiar nu inteleg ce vor baietii sa spuna. el este singurul care stie ce simte, e singurul care stie ce poate sa faca. incearca sa ii fi aproape cand de cearta cu prietena lui, ca sa vada ca iti pasa si ca tii la el.
In primul rand explica-mi ce ti-a picat? a fost un gest foarte frumos din partea lui, aici trebuie sa lasi timpul sa decida, omul inca mai are remuscari si daca tu il grabesti s-ar putea sa ai surpriza ca in timpul relatiei sa te confunde cu fosta si nu o sa-ti "pice" bine
Oricum stie ce simt pentru el pentru ca ma fost impreuna si noi vorbim foarte deschis orice subiect...