| ALeXsSaY a întrebat:

Hello..Am nevoie de un sfat, cat mai serios daca se poate. Am o relatie de 8 luni, pe care impreuna cu prietena mea, am decis sa o incheiem, deoarece, in ciuda sentimentelor care inca exista, chiar nu ne mai intelegem si sunt multe piedici intre noi. Am 17 ani, ea 16, am intretinut relatii sexuale o singura data, dar azi mi-a spus ca diseara sa merg la ea si sa o terminam frumos, ca o ultima noapte(intelegeti voi) si nu stiu ce sa fac... Sa merg sau nu? (mi-a spus clar ca vrea sa facem dragoste pentru ultima oara, dupa care sa ne facem ca nu ne cunoastem...) Deci?puppy dog eyes Merg sau nu?

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cata ipocrizie!

| r3ally a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi! Si nu doar de dragul de a face dragoste pentru ultima data! Aveti o relatie de 8 luni si ati trecut prin multe. Nu renuntati asa usor Doar pentru ca nu vreti sa treceti peste niste mici piedici! Daca o iubesti nu o lasi sa plece de langa tine! happy

| Darkangel13 a răspuns:

Du-te frate, simte-te bine, dar vezi sa nu iti faca vreun copil ca te-ai dus dracu laughing

| Maya2014 a răspuns:

Serios? Pai daca fata e doritoare, de ce nu? Va simtiti bine si gata. Faza cu "sa ne face ca nu ne cunoastem" mi se pare o ipocrizie si totodata o tampenie, dar fiecare cu gandirea lui

| Marius019930 a răspuns:

Deci ce ai postat tu se numeste intrebare retorica.Normal co sa te duci la ea si o sa faceti sex. Iei niste lumanari parfumate flori ulei pentru masaj etc si NU UITA PREZERVATIV
Iti garantezi ca va vrea si urmatoarea seara daca nu gata treci la urmatoarea.
Pe scrut fugi la ea si fa-o fericitawinking
Funda

| mona a răspuns:

Pai nu ai ce pierde, va simtiti bine amandoi, asa ca mergi la ea

| papusica987 a răspuns:

Mergi, nu ai nimic de pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te, nu ai nimic de pierdut happy.
Mi se pare ciudat ca a zis "dupa care sa va faceti ca nu va cunoasteti" thinking
In fine, du-te pentru ultima data. Poate vrea sa aiba o amintire placuta cu tine big grin

| Pitzipoanca a răspuns:

Mergi dar NU faceti sex.

| Anonimfarmerama a răspuns:

Nu. nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Cine stie ec are in gand. :-ss poate vrea sa o lasi insarcinata ca sa ramai cu ea:-ss

| soriinaa a răspuns (pentru Anonimfarmerama):

Daa;-ss, chiar asa. Doar este visul oricarei fete sa ramana insarcinata la 16 ani.

| soriinaa a răspuns:

Normal ca mergi si poate chestia asta va v-a apropia mai mult si va va face sa renuntati la ideea de a va departi. Totusi 8 luni, e ceva, iar daca voi inca va mai iubiti, merita. Baftaa;*