Ai gresit o data! de cevrei sa o faci si a doua oara?
Sa ma explic! Prima oara ai gresit cand nu ai avut de lucru si te-ai mutat cu dansul la o luna dupa ce l-ai cunoscut. De ce? Acum depinde de varsta! In general oamenii nu inteleg ca a pune doua existente in comun e lucru extrem de dificil si adesea un test pentru unii de netrecut. Nu stiu ce varsta ai dar daca ai 22-23 eu zic ca fiecare sa stea la casa lui macar 6-7 luni. Cunoasterea se poate face lin si nu e neaparat nevoie sa te muti si sa invadezi spatiul personal! Da despre asta e vorba! Spatiul personal! Tu i-ai invadat spatiul lui intim si asta l-a transformat. Nepregatit a reactionat ca un salbatic - sau poate normal. In alta ordine de idei schimbarile in viata baietilor sunt destul greu de acceptat si mai greu de realizat. Pare tamp ceea ce spun eu dar gandeste-te pe termen lung si o sa imi dai dreptate.
Cum spuneam... de ce vrei sa gresesti si a doua oara? Crezi ca ceea ce nu a mers prima data foarte bine va merge a doua oara perfect? Ma indoiesc! Raspunde-ti tie, nu noua si vei afla singurica solutia problemei.
Cat despre incercarea disperata de a remodela pe cineva e o nebunie curata. E mai sigur sa opresti trenul decat sa schimbi pe cineva! Bafta! daca te mai pot ajuta cu ceva scrie-mi.
Alege viitorul, da la o parte trecutul si ia-o de la capat, dar cu altul. Niciodata o relatie bazata numai pe sex, nu poate rezista mai mult.
Tu esti buba in amandoua cazurile, imi pare rau dar asta e, esti prea orgolioasa si nu lasi de la tine nimic, o relatie reluata este ca mancarea reincalzita dar mereu exista si a doua sansa, nu cobesc dar tare as vrea sa mai intrii peste maxim o luna pe TPU sa discutam despre relatia ta, oricum iti doresc succes